Kaçak Gelinler’in dizi setinde tecavüz iddiası

Güncelleme Tarihi:

Kaçak Gelinler’in dizi setinde tecavüz iddiası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2014 10:49

Star TV’nin sevilen dizisi Kaçak Gelinler’in dizi setindeki tecavüz iddiası tüm sektörde şok etkisi yarattı. Akşam gazetesindeki habere göre yaşanan bu tecavüz olayı, dizi sektöründe çalışanları tedirgin etti.

Haberin Devamı

Yaz sezonunda ekranlara giren ve her bölümüyle izlenme rekorları kıran Kaçak Gelinler’in set oyuncularını taşıyan 2 prodüksiyon şoförü geçtiğimiz hafta dizide figürasyon olarak görev alan 17 yaşındaki bir genç kıza tecavüz etti.

17 yaşındaki figüran kız, 2 şoförün kendisini zorla alıkoyduğunu ve onla beraber olduğunu söyleyerek polise şikayette bulundu.

Hafta içinde sete baskın düzenleyen polis, 25 ile 30 yaşları arasında olduğu iddia edilen 2 şoförü göz altına alarak soruşturma başlattı. Dizi setinde yaşanan bu olaylar ise tüm oyuncularda ve set ekibindekilerin tedirginlik yaşamasına neden oldu.

Bu akşam 12. bölümü ile ekranlara gelecek olan Kaçak Gelinler’in setinde yaşanan bu olayların oyuncuları nasıl etkileyeceği ise merak konusu. İzmir’de biri gelinlik provasından, biri nikah masasından ve biri de düğün salonundan kaçak üç kadının İstanbul’daki hikayesini anlatan Kaçak Gelinler’in yeni bölümü 8 Eylül Pazartesi akşamı saat 20:30’da Star TV ekranlarında olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!