Jolie, Douglas, Bono ve Muhammed Ali de Davos'ta

Güncelleme Tarihi:

Jolie, Douglas, Bono ve Muhammed Ali de Davosta
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2006 09:53

İsviçre'nin Davos kasabasında dün başlayan Dünya Ekonomik Forumu'nun yıllık toplantılarına, ünlü film yıldızı Angelina Jolie ve U-2 grubunun solisti Bono da katılıyor.

Aynı zamanda Birleşmiş Milletler (BM) Mülteciler Yüksek Komiserliği elçisi olan ünlü film yıldızı Angelina Jolie, çocuk hakları konusunda düzenlenen panele konuşmacı olarak katılacak. Ünlü müzik grubu U-2'nin solisti Bono da, her yıl olduğu gibi bu sene de Dünya Ekonomik Forumu toplantılarına katılacak, “Afrika İçin Gelecek Adım” konulu panelde konuşma yapacak.

Her yıl Dünya Ekonomik Forumu tarafından geleneksel olarak dağıtılan “Kristal” ödülü, 28 Ocak Cumartesi günü düzenlenecek bir törenle ünlü film yıldızı Michael Douglas ile dünya eski ağır sıklet
boks şampiyonu Muhammed Ali'ye verilecek.

BARTHOLOMEOS, KEMAL DERVİŞ

Dünya Ekonomik Forumu toplantılarına Türkiye'de değişik sektörlerden ünlü kişiler de katılıyor. Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı “kitapların geleceği” konulu panele konuşmacı olarak katılacak. Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Dünya Ekonomik Forumu toplantılarına “genç küresel lider” konumu ile katılıyor. Yarın düzenlenecek “Çokuluslu Gelişen Piyasalar” konulu panelde konuşma yapacak.

Ayrıca toplantılara konuşmacı olarak, Fener Rum Patriği Bartholomeos, Birleşmiş Milletler Kalkınma Fonu Başkanı Kemal Derviş, Kalite Derneği Başkanı Yılmaz Argüden ve karikatürist Salih Memecan da katılacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!