Japon Kuni, Türk damat adaylarını beğenmedi

Güncelleme Tarihi:

Japon Kuni, Türk damat adaylarını beğenmedi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2001 01:57

Hürriyet Gazetesi'ne verdiği ilanla bir Türk genciyle evlenmek isteğini açıklayan Japon Kuni Nakazono, 200 damat adayından hiçbirini beğenmedi. İlanı okuyup ülkenin dört bir yanından İstanbul'a gelen Türk gençleri, Kuni'nin seçimi karşısında hayal kırıklığına uğradılar.

Kuni Nakazono'nun Türkiye öyküsü, aslında ‘‘medyatik bir Japon masalı’’. Japonya'nın ulusal TV kanalı Nippon TV'nin ‘‘Denpa Shonen’’nin ‘‘Kim bir Türkle evlenmek ister’’ çağrısına uyan Kuni Nakazono, varlıklı bir ailenin kızı. Japonya'da ‘‘eline erkek eli değmediği’’ için hayallerindeki erkeği bulmak umuduyla Nippon TV'nin çağrısına kulak vermiş.

Programın kuralları gereği, İstanbul'da beğeneceği erkeği birkaç gün tek başına arayan Kuni, dil sorunları ve Türk gençlerinin dikkatini fazla çekememesi nedeniyle ‘‘prens’’ini bulamadı. Bunun üzerine Hürriyet Gazetesi'ne kendi ağzından ‘‘Bir Türk genciyle evlenmek istediğini’’ belirten bir ilan verdi ve bir anda hem gençlerin, hem medyanın büyük ilgisini çekti. Kuni Nakazono'nun ilanını okuyan yaklaşık 200 Türk genci, Türkiye'nin dört bir yanından bambaşka hayallerle İstanbul'a gelerek cumartesi günü form doldurup fotoğrafını bıraktı.

HEPSİNİ İNCELEDİ

Ama Elmadağ'daki Spica Bar'ın önünde uzun kuyruklar oluşturan 200 damat adayı, ne yazık ki kendilerini Japon kızına beğendiremedi. Formları ve fotoğrafları alıp cumartesi gecesi sabaha kadar evlenebileceği Türk genci için seçim yapmaya çalışan Kuni Nakazono'nun sabah olduğunda adaylar arasından hiçbirini beğenemediği açıklandı.

Japon Nippon TV'nin organizasyonuyla ülkemize gelen Kuni Nakazono, bir Türk genciyle evlenme arzusundan vazgeçmiş değil. Geç saatlere kadar süren incelemelerinin ardından formlar arasından birkaç tanesini seçip yanına alan Nakazono, ülkesine döndüğünde daha detaylı bir seçim yapmaya çalışacak. Japon gelin adayının, bugün öğle saatlerinde ülkesine döneceği belirtiliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!