J. K. Rowling'n yeni kitabı haftaya çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

J. K. Rowlingn yeni kitabı haftaya çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2012 11:12

J. K. Rowling’in tüm dünyada merakla beklenen yeni romanı ‘The Casual Vacancy’ 27 Eylül’de yayımlanıyor. Türk okurlara da 2013’te Doğan Kitap etiketiyle ulaşacak.

Haberin Devamı

BUGÜNE dek 74 dile çevrilen, 450 milyon adet satan, 8 filme konu olan ‘Harry Potter’ serisinin dünyaca ünlü yazarı J. K. Rowling’in yetişkinlere yönelik ilk kitabının yayımlanmasına sayılı günler kaldı. Küçük bir İngiliz kasabasındaki rekabeti ve ikiyüzlülüğü anlatan kara mizah türündeki roman 27 Eylül’den itibaren, İngiltere, ABD, Almanya ve Fransa’da satışa sunulacak. Kitap tüm dünyada hem geleneksel şekilde ciltli olarak hem de e-kitap ve sesli kitap formatlarında okunabilecek. “Tüm zamanların en beklenen kitabı” olarak görülen The Casual Vacancy’nin piyasaya çıktığı andan itibaren çok satan listelerini işgal edeceğine kesin gözüyle bakılıyor. Romanın Türkiye’deki yayın haklarıysa Doğan Kitap tarafından satın alındı. Rowling’in tüm dünyada büyük ilgi çekmesi beklenen yeni romanı Doğan Kitap tarafından 2013 yılında yayımlanacak.

Haberin Devamı

Harry Potter’dan çok farklı

J. K. Rowling’in ünlenmesini sağlayan ‘Harry Potter’ kitaplarından çok farklı olacağı açıklanan The Casual Vacancy; kara mizah, akıl oyunları ve baştan sona sürprizlerle dolu bir roman. Rowling ve yayımcısı Little Brown’dan David Shelley, yeni romanda sihirbazlar ve cadılar olmadığını ama yine de kitabın okurlar üzerinde sihirli bir etki yaratacağını söylüyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!