İzmir'de yine otobüs yine ölüm

Güncelleme Tarihi:

İzmirde yine otobüs yine ölüm
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2010 19:05

İZMİR'de son günlerde karıştıkları ölümlü trafik kazalarıyla tartışma konusu haline gelen belediye otobüsleri bir kişinin daha ölümüne neden oldu. Üçkuyular Semti'nde, yolun karşısına geçmeye çalışırken belediye otobüsünün altında kalan inşaat mühendisi 58 yaşındaki Halil Kömürcü, 11 gün verdiği yaşam savaşını kaybetti. Ailesi, yaşananlara isyan edip sürücülerin eğitilmesini istedi.

Haberin Devamı

Kaza, geçen 13 Haziran'da İnönü Caddesi, Tansaş önünde saat 10.00 sıralarında meydana geldi. İnşaat mühendisi olan ve aynı zamanda müteahitlik de yapan Halil Kömürcü, pazar alışverişinin ardından simit almak için yolun karşısına geçmek istedi. Kömürcü, yolu çıktığı sırada Gaziemir- Balçova seferini yapan 33 yaşındaki Serdar Ciritci yönetimindeki 35 RT 580 plakalı belediye otobüsünün altında kaldı.

YAŞAM SAVAŞI 11 GÜN SÜRDÜ

Kaza yerindeki ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olarak Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan 4 çocuk babası Halil Kömürcü, yoğun bakım ünitesinde 11 gün süren yaşam savaşını bugün sabah saatlerinde kaybetti. Acı haberini alan yakınları büyük üzüntü yaşadı. Bu arada kazanın ardından gözaltına alınan sürücü Serdar Ciritci'nin, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Kazaya isyan eden Halil Kömürcü'nün ağabeyi Mehmet Kömürcü ise otobüslerin sık sık kazaya karıştığını, sürücülerin daha sıkı eğitimden ve denetimleden geçirilmelerini istedi. Halil Kömürcü'nün cenazesi yarın öğle vakti Uğur Cami'nde kılınacak namazın ardından Kokluca Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!