İzmir'de cinayet zanlısına operasyon

Güncelleme Tarihi:

İzmirde cinayet zanlısına operasyon
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2008 17:40

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, 1 kişinin ölümü, 6 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan 4 ayrı silahlı kavgaya karıştığı iddiasıyla aranan zanlı, polisin operasyonuyla Alsancak semtinde yakalandı.

Alınan bilgiye göre, iki grup arasında 15 ve 16 Ağustosta Yamanlar semtinde meydana gelen ve 1 kişinin ölümü, 6 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan 4 ayrı silahlı çatışmaya karıştığı iddiasıyla hakkında yakalama emri bulunan C.U'nun Alsancak'ta olduğunu tespit eden Güven Timi Ekipleri, operasyon başlattı.
Ekipler, sahte kimlikle dolaşan zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, C.U, ağabeyi A.U. ve amca oğulları C.U'nun oluşturduğu grubun, çıkar çekişmesi nedeniyle bir başka grupla iki gün içinde 4 ayrı silahlı çatışmaya girdiklerini bildirdi.

Olaylarda, Barış Yıldırım'ın (19) öldüğü, amca oğlu C.U, Ali Ö, Binali C, Muhammet Ç. ve İnan E. ile seken kurşundan 8 yaşındaki Yiğit Taş'ın yaralandığı belirtildi.

İzmir'i terk ettiği ve birkaç gün önce geri döndüğü öğrenilen zanlı, işlemlerinin ardından İzmir Adliyesine sevk edildi.

C.U'nun ağabeyi A.U, Yamanlar 7615 Sokak'ta, Özel Harekat Timleri'nin de katıldığı bir operasyonla yakalanmıştı. Organize suç örgütü üyesi olduğu gerekçesiyle 3 yıl cezaevinde kaldığı ve kısa süre önce tahliye olduğu belirlenen A.U, tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!