İzgi: Sezer keşke hükümet nezdinde konuşsaydı

Güncelleme Tarihi:

İzgi: Sezer keşke hükümet nezdinde konuşsaydı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2001 15:29

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Ömer İzgi, Cumhurbaşkanı Sezer'in DGM yasası ile ilgili sözlerine ilişkin, "Keşke bu tip açıklamalar hükümet nezdinde yapılmış olsaydı" dedi.

Haberin Devamı

Romanya Senatosu Başkanı Nicolae Vacaroiu`nun davetlisi olarak bu ülkeye yaptığı ziyareti tamamlayan TBMM Başkanı İzgi, yurda döndü.

Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi`nde yaptığı açıklamada, ziyaretinin çok yararlı geçtiğini belirten İzgi, Avrupa Birliği`ne (AB) aday her iki ülkenin, bu süreçte AB konusunda uluslararası toplantılarda birbirlerini destekleyeceğini söyledi.

İzgi, ziyareti sırasında, Romanya Cumhurbaşkanı Ion Iliescu, Parlamento Başkanı Valer Dorneanu, Başbakan Adrian Nastase ve Romanya Parlamentosu`ndaki Türkiye-Romanya Dostluk Grubu üyeleile görüşme imkanı bulduğunu kaydetti. Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan TBMM Başkanı İzgi, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer`in Türk-İş yöneticilerini   kabulünde yaptığı konuşmaya ilişkin bir soru üzerine, ``Keşke bu tip açıklamalar hükümet nezdinde yapılmış olsaydı diye düşünüyorum. El ne ile meşgul, biz nelerle meşgulüz. Çok yazık...`` dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!