İyi seks için yüksek topuk

Güncelleme Tarihi:

İyi seks için yüksek topuk
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2013 00:00

‘Bırak Dağınık Kalsın’ adlı kitap, gündelik hayata dair 115 garip bilimsel gerçeği derledi.

Haberin Devamı

1-Çirkin bir adamla evlenin:  Tenessee Üniversitesi psikiyatri bölümünde yapılan bir araştırmaya göre ‘güzel kadın- çirkin adam’ eşleşmesi, mutlu evliliğin sırrı.
Evlilikte fiziksel görünümün etkisini saptamak için yapılan araştırmada yeni evli çiftlerle ilişkileri mercek altına alındı. Kendisinden daha çekici kadınlarla evli erkeklerin, eşlerinin mutluluğu için daha çok çırpındığı ortaya kondu.  Araştırmacılara göre çekici bir kadınla evlendiğine inanan erkek, zaferinden hoşnut olarak, eşini hoş tutmak için daha fazla çaba sarf ediyor. Daha güzelini bulabileceğini düşünen erkekler ise eşlerini hor görüyor.
2-Kırmızı giyen arzulanır:  “Bu kadını ne kadar çekici buluyorsunuz?” Amerikan Rochester Üniveristesi’nde yapılan bir araştırmada, erkek deneklere sorulan soru buydu. Araştırmacılar, deneklere gösterilen kadınların giysilerinin renklerini photoshop yardımıyla değiştirdi. Aynı fotoğrafların iki farklı versiyonunu kullandı. Sonuçta erkekler her zaman kırmızıyı seçti.
3-Ön sevişmeyi boş verin:  Prag Üniversitesi’nde yapılan bir araştırma kadınların ön sevişmeye aslında çok da önem vermediklerini ortaya koydu. Prof. Pert Weiss’ın 2 bin Çek kadın arasında yapılan araştırmasında ortaya kondu ki, kadınlar ön sevişme için 15.4 penetrasyon için ise 16.2 dakika harcıyordu. İstatistikler ortaya koydu ki, ön sevişmenin uzunluğunun orgazm süresiyle hiçbir alakası yok. Daha uzun penetrasyon süresi ise, kadınların orgazm şansını arttırıyor.
4-Kadınlarla en iyi tanışma yolu ‘utangaçlık’: Tanımadığınız ama çok beğendiğiniz biriyle tanışmak için ideal diyalog nedir? Louisville Üniversitesi’nde yapılan bir araştırma, barda en iyi kız tavlama cümlesini saptadı. Denekler Chicago’da çeşitli barlara yollandı ve kadınlara 6 farklı açılış cümlesiyle yaklaştı. Buna göre en popüler cümle “Utanıyorum ama sizinle tanışmak istedim.” İkinci cümle “Çalan müzik hakkında ne düşünüyorsun?” üçüncü ise “Merhaba.” Hiç iyi tepki almayan cümle ise “Eski sevgilime benziyorsun.”
5-Cinsel hayatınızı topuklu ayakkabıyla geliştirin: Yüksek topuklar sadece kadınları daha uzun ve ince göstermekle kalmıyor, cinsel hayatı da hareketlendiriyor. İtalyan ürolog Maria Cerruti’nin araştırmasına göre, yüksek topuk leğen kemiği taban kasında daha düşük elektrik aktivitesine sebep oluyor. Böylece daha fazka güçlenen kaslar, daha iyi kavrayabiliyor. Bu da yatakta daha fazla zevk anlamına geliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!