İyi Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orkun Şıktaşlı kimdir?

Güncelleme Tarihi:

İyi Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orkun Şıktaşlı kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2019 17:40

İyi Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Orkun Şıktaşlı'yı gösterdi. Orkun Şıktaşlı, uzun yıllar boyunca gençlik kolları üyeliği, gençlik kolları başkanlığı, il başkanlığı ve belediye meclis üyeliği görevlerinde bulundu. Peki, İyi Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orkun Şıktaşlı kimdir?

Haberin Devamı

İyi Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orkun Şıktaşlı, 1971 yılında dünyaya geldi. Çocukluğunun büyük bir bölümü Almanya’nın Duisburg şehrinde geçti. Eğitimine Almanya’da başladı. Daha sonra Manisa’da yaşayan akrabalarının yanına dönüp, sırasıyla, Ali Rıza Çevik İlkokulu, Atatürk Ortaokulu ve Manisa Lisesi’nde eğitimini sürdürdü.

Lisansını Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde tamamladı. Vatani görevini İzmir - Narlıdere ve İzmit’te kısa dönem olarak yaptı. 1998 yılında Nesrin Hanım ile hayatını birleştirdi. Evlilik sonrası, siyasete atıldı. Uzun yıllar boyunca şehrinde gençlik kolları üyeliği, gençlik kolları başkanlığı, il başkanlığı ve belediye meclis üyeliği görevlerinde bulundu. Eymen adında bir çocuğu var. 

BAKMADAN GEÇME!