ıvanatop

Güncelleme Tarihi:

ıvanatop
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2009 21:22

Haberin Devamı

Sosyetenin yeni 'ikoncan'ı Ivana Sert, bikinili pozları ve seksi kıyafetlerine işadamı eşi Yurdal Sert'in hiç karışmadığını söyledi.

Bikinili pozları ve davetlerdeki kıyafetleriyle sosyetenin yeni ikonu haline gelen Ivana Sert Şamdan Plus'a konuştu: Stil ikonu olarak kimseyi kendime rakip görmüyorum. Çok değişik elbiseler aldım, beni bu kış iddialı kıyafetlerle göreceksiniz. Eşim bana karışmaz, sadece "Karıcığım çok güzelsin" der, fikrini söyler

 

 

 

 

Ivana Sert, Sırp bir güzel. Tanınmış model, iş için geldiği Türkiye’de eşi Yurdal Sert’le tanışıp ilk görüşte aşık olmuş. Mother&Baby dergisi Türkiye’nin stil ikonu olarak da tanınan Ivana Sert’le evliliği, oğlu Kayon Ateş ve moda hakkında konuştu.

Haberin Devamı

 

 

Birçok kişinin beni beğeniyor olması çok hoşuma gidiyor. Ama stil ikonu olmak Amerika’da ciddi bir iş. İmage maker’lık da dediğimiz meslek. Türkiye’de olsa çok güzel olur. İyi giyinmek öyle çok parayla olmaz. Önemli olan giydiğini yakıştırmak ve kendine güvenmek. Ben bu konuda arkadaşlarıma da yardımcı oluyorum. Bu sene bir şey hazırlıyorum, bakalım.

 

 

Türkiye yaşamasaydım ve evli olmasaydım olabilirdi ama onu da düşünürdüm. Eskiden Sırbistan'dayken Playboy dergisinin kapağı için teklif gelmişti o zamanda kabul etmemiştim

 

 

 

Bütün yaz Bodrum'daydın her yerde bikinili pozların çıkıyor. Mayolarını sergiliyorsun görenler gidip alıyor mu?
- Yürüyen reklamım yani. Benim için Bodrum her gün defileye çıkmak gibi.
- Fotoğraflarının çekilmesini seviyor musun?
- Seviyorum tabi, sevmesem yapamam. İçinde olması lazım. İçinde yoksa olmaz yani. Medyatik bir iş yapıyordum ve med yatik olmayı seviyorum.
- Yurdal kızmıyor mu?
- Yurdal rahat bir insan olduğu için ben de rahatım. Zaten sen de tanıyorsun. 'Karıcığım sen mutluysan ben de mutluyum' der. Zaten kiminle evlendiğini de biliyor.
- Yurdal'ın ailesi senin fazla medya önünde olmanı istemiyor diye yasaklandığını biliyorum doğru mu?
-Yok öyle bir şey. Şu anda mayo işine başladığım ve bunu da profesyonel olarak yaptığım için işimin gerekliliklerini biliyorlar. Bir yanlış yapmıyorum. Benim aile çok rahat ve iyi bir aile. Çok şanslıyım açıkçası.
- Dizi veya film teklifleri alıyor musun?
- Şu ana kadar ciddi bir şey gelmedi. 'İvana dedektif' rolünde olursa yapabilirim

Haberin Devamı

 

 

Yarışmayla. Miss Globe yarışmasına gelmiştim. Ara ara da iş için geliyordum. Eşimle de Türkiye’de tanıştık.

EŞİNİZ YURDAL BEY’LE İLİŞKİNİZ NASIL BAŞLADI?

- Yurdal kulüp sahibi olduğu için öyle tanıştık. Birbirimizi görür görmez aşık olduk, sonra da evlendik. Bu sırada ikimizin de sevgilisi vardı... Ama işte aşk böyle bir şey olsa gerek. 6 senedir de buradayım.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!