İtfaiyeye kar engeli

Güncelleme Tarihi:

İtfaiyeye kar engeli
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2006 11:12

Beyoğlu'nda bir binada çıkan yangına müdahale etmek isteyen itfaiye ekipleri, yollardaki kar nedeniyle zor anlar yaşadı.

Tarlabaşı Bulvarı Çukur Sokak'taki 3 katlı bir binanın giriş katında gece saatlerinde çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek üst katlara sıçradı. Olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı. Ancak olay yerine gönderilen itfaiyeye ait araçlar, yanan binanın bulunduğu sokağın dik olması ve yollardaki kar nedeniyle buraya ulaşamadı.

Bir süre uğraşmalarına rağmen araçlarını yanan binanın yanına getiremeyen itfaiye ekipleri, bunun üzerine yakın bir yerde bıraktıkları araçlarından indiler. Ardından itfaiye araçlarından aldıkları hortumlarla bir süre yürüyerek yanan binaya ulaşan ekipler, güçlükle yangına müdahale edebildiler.

Bir süre sonra, yangını daha fazla büyümeden söndürerek merkezlerine dönmek için yola çıkan itfaiye araçları, bu sefer de kar yüzünden yolda kaldı.

Dönüşe geçtikleri Kalyoncu Kulluk Caddesi'nde bir süre mahsur kalan ekipler, olay yerine çağrılan diğer itfaiye ekiplerinin de yardımıyla buradan kurtuldu.

İtfaiyenin zor anlar yaşamasına yol açan yangında hafif şekilde dumandan etkilenen ve sağlık durumu iyi olan bir kişi hastaneye kaldırıldı.

Binada maddi hasara yol açan yangının çıkış nedeni araştırılıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!