İstifası işleme alındı

Güncelleme Tarihi:

İstifası işleme alındı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2017 21:51

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele’nin istifasını verdiğini açıklayarak, “Teamüllere uygun olarak dilekçesi işleme konmuştur” dedi.

Haberin Devamı

Beştepe’de basın bilgilendirme toplantısı düzenleyen Kalın, gündeme ilişkin şunları söyledi:

(Donanma Komutanı Kösele’nin istifası) Ben de Genelkurmay Başkanımızla görüşerek teyidini aldım. Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele kendi istek ve arzusuyla istifasını vermiş ve teamüllere uygun olarak bu istifa dilekçesi işleme konulmuştur. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

MERKEL’E: CİDDİYE ALINMAMALI

(Almanya Başbakanı Angela Merkel’in Gümrük Birliği’ni güncellemeye devam etmeyiz açıklaması) Bu açıklamalar talihsiz açıklamalar. Türkiye’yi böyle ‘yüzde 50 şurada, yüzde 50 burada’ gibi tasniflere tabi tutarak dışarıdan siyasi mülahazalar yapmak son derece sakıncalıdır, demokratik ilkelere aykırıdır. Bunlar seçim atmosferinde yapılmış popülist değerlendirmeler. Açıkçası çok da ciddiye alınmaması gerektiğini düşünüyoruz.

Haberin Devamı

(CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı CHP’ye kumpasla suçlaması) Kendisine ve milletine güvenen bir lider olarak Recep Tayyip Erdoğan’ın bir başka yola tevessül edeceğini iddia etmek ancak abesle iştigal olur.

BAKMADAN GEÇME!