İşten çıkaran yöneticiye şantaj

Güncelleme Tarihi:

İşten çıkaran yöneticiye şantaj
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2010 14:31

Konya'da, kendilerini işten çıkartan özel bir şirketin yetkilisini, aynı iş yerinden çıkarılan bir kadınla görüntüleyerek şantaj yaptıkları öne sürülen 3 kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

S.İ. (32) ve M.D. (24), çalıştıkları gıda imalatı yapan firmadaki işlerinden çıkartılmalarında etkisi olduğunu düşündükleri K.Ç'ye bir kadınla şantaj yapmaya karar verdi.

S.İ. ve M.D, bir süre sonra aynı iş yerinden işten çıkarılan H.Ö. (20) adlı kadına “birlikte şantaj yapma” teklifinde bulundu. H.Ö. de teklifi kabul ederek, firmanın yetkilisi K.Ç'ye kendisinden çok hoşlandığını, buluşmak istediğini söyledi.

H.Ö, odalarına kameralar yerleştirilen evde K.Ç. ile görüntülendi. Bir süre sonra 3 zanlı, telefonla aradıkları firma yetkilisi K.Ç'ye ellerinde gizli kamera görüntülerinin olduğunu belirterek, 80 bin lira istedi.

Zanlıların, paranın zamanında getirilmemesi durumunda görüntüleri internette yayınlayacaklarını da söyledikleri iddia edildi.
Bunun üzerine K.Ç. durumu polise bildirdi. Olayla ilgili çalışma başlatan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, 3 zanlıyı merkez Meram ilçesindeki bir evde yakaladı.

Haberin Devamı

Gözaltına alınan H.Ö, S.İ. ve M.D, Konya Numune Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!