Ä°ÅŸte yol kesip 5 TIR'ı yakan PKK'lı teröristler

Güncelleme Tarihi:

İşte yol kesip 5 TIRı yakan PKKlı teröristler
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 12, 2012 12:14

Bugüne kadar 'PKK yol kesti' haberleri gelirdi, şimdi haberleriyle birlikte fotoğrafları da geldi. Tunceli- Erzincan karayolunu 6 Temmuz akşamı keserek 5 TIR’ı yakan PKK’lı teröristler, durdurdukları araçlardan birinde bulunan yolculardan biri tarafından güvenlik güçlerine yardımcı olabilmek amacıyla gizlice görüntülendi.

Haberin Devamı

Tunceli’ye 30 kilometre uzaklıktaki Alacık Köyü yakınlarında 6 Temmuz günü saat 20.00 sıralarında karayolunu kesen 20 kadar kadınlı- erkekli PKK’lı terörist grup, geçen araçları durdurdu. Araçlardan indirdikleri 150 kadar kiÅŸiyi silah tehdidiyle etkisiz hale getirip, kimlik kontrolünü yapan teröristler, bir süre propaganda yaptı.Â

PKK'LILAR YOL KESÄ°P 5 TIR'I YAKTILAR / WEB TV

Tunceli 4’üncü Jandarma Komando Tugay Komutanlığı ile Tunceli Jandarma Komutanlığı ekipleri hava destekli operasyon başlatınca, paniğe kapılan teröristler diğer araçları bıraktı ve 5 TIR’ı ateşe vererek bölgeden uzaklaştı. PKK’lı teröristleri, yolunu kestikleri araçlarda bulunan bir kişi gizlice görüntülendi. Kaçan bu teröristleri ele geçirmek amacıyla başlatılan operasyon sürdürülüyor.

Haberin Devamı

 

 

 



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!