İşte o hákim, işte yakın ‘aile dostu’

Güncelleme Tarihi:

İşte o hákim, işte yakın ‘aile dostu’
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2003 01:43

Hastanede yatarken ziyaretine gelen sevgilisi Deniz Kırgeçit, eşi ve çocukları tarafından dövülen hákim Şenol Peker, hastaneden çıkar çıkmaz yine ona koştu.

Hákim Peker, hastanede yaşanan skandal Hürriyet'te haber olunca, ‘‘Sevgilim değil. Ailece görüştüğüm arkadaşım. Öyle bir şey varsa söylemeyen şerefsizdir. Ben delikanlıyım’’ diyerek yalanlama yolunu seçmişti. Hakkımızda dava açacağını söyleyen Peker'in gerçekleri gizlediğini, sevgilisiyle birlikte diz dize, göz göze otururken fotoğrafladık.

Yüz felci geçiren Ankara 6. Ağır Ceza Mahkemesi Hákimi Şenol Peker, İbni Sina Hastanesi'nde geçen ay tedaviye alınmıştı. Ancak beş yıldır birlikte olduğu, kendisinden 27 yaş küçük sevgilisi Deniz Kırgeçit, kendisini ziyaret etmeye kalkınca, hastane koridorlarında çığlıklar ve tokat sesleri yankılanmıştı. Hákim Peker'in eşi ve iki oğlu, Deniz Kırgeçit'i hastanelik edinceye kadar dövmüşlerdi. Dayak yiyen genç kadın, soluğu karakolda alarak şikayetçi olmuştu. Gözü, yanağı ve kollarından yaralanan Deniz Kırgeçit, Adli Tıp Kurumu'ndan 3 günlük rapor almıştı.

DELİKANLI ADAMIM

Skandalın ‘‘Hákimin sevgilisine hastanede dayak’’ başlığıyla 9 Ekim tarihli Hürriyet'de yayımlanmasının ardından Peker, Deniz Kırgeçit'in aile dostu olduğunu, ailece görüştüklerini savunmuştu. Skandalın üzerini örtmeye çalışan Peker, hastane odasından görüştüğümüzde şunları söylemişti:

‘‘Böyle bir şey yok. Varsa söyleyecek kadar delikanlı ve şerefli bir adamım. Deniz Hanım ile beş yıldır görüşürüz, ama aile dostumuzdur. Ziyaret sırasında çocuklara kapris yapınca aralarında tartışma çıkmış. Ne yani erkekle mi ilişkiye gireceğiz? Bir ilişkim olsa söyleyecek kadar yüreğim var benim.’’

Peker, haberi yalanlamakla kalmamış, adliye koridorlarında ağır sözler de sarfetmişti. Peker bazı meslektaşlarına ‘‘... gazeteciler, aile dostumu sevgilim diye yazıyorlar, bunların hapsinin hesabını soracağım’’ demişti.

DİZ DİZE GÖZ GÖZE

Peker, geçen hafta hastaneden taburcu edildi. Taburcu olur olmaz da, soluğu barıştığı sevgilisi Deniz Kırgeçit'in yanında aldı. Peker ve sevgilisi, önceki akşam saat 17.45 sıralarında da Ankara Migros Alışveriş Merkezi'nde dolaşmaya çıktı. Çevreden fark edileceği endişesi taşımayan Peker, kendisinden 27 yaş küçük sevgilisi Deniz Kırgeçit ile el ele, kol kola Migros'ta bir süre gezip vitrinlere baktı. Sevgililer daha sonra fast food restoranların olduğu bölümde yemek yedi. Self servis restorandan aldıkları yiyecekleri, Peker masaya taşıdı.

Peker ve ‘‘aile dostu’’ Kırgeçit, öylesine sıcak bir sohbet içindeydi ki, yan masada kendilerini görüntülerken, uzun süre bunun farkına varmadılar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!