İşte Kaya bebek

Güncelleme Tarihi:

İşte Kaya bebek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2006 00:00

Kaya Çilingiroğlu'nun pazartesi günü dünyaya gelen oğlu Hüseyin Kaya'nın ilk fotoğrafı, medyaya dağıtıldı. Türkiye'nin ilk doğum fotoğrafçısı olan Şengül Pallı tarafından çekilen fotoğraflarda küçük Kaya'nın, baba Kaya Çilingioğlu'na benzerliği dikkat çekti.

Haberin Devamı

Kaya Çilingiroğlu-Feraye Tanyolaç çiftinin çocukları geçtiğimiz pazartesi günü dünyaya geldi. u. Eylül ayında beklenen ancak Çilingiroğlu'nun her fırsatta "Feraye'nin erken doğurmasından korkuyorum" dediği Minik Kaya, Kadıköy Şifa Hastanesi'nde Operatör Doktor Tülay Top'un gerçekleştirdiği sezaryenla 3 kilo 340 gram ve 50 cm boyunda dünyaya gelmişti... 8 yıl aradan sonra ikinci kez baba olmanın kendisini çok mutlu ettiğini belirten Kaya Çilingiroğlu, dün öğle saatlerinde bir sürpriz yaparak oğlunun fotoğraflarını gazetelere gönderdi. Herkesin Hüseyin Kaya'nın fotoğraflamak için uğraştığını görünce, çareyi bir fotoğrafçı tutmakta bulan Kaya çilingiroğlu, bu alanda profesyonel olan Türkiye'nin ilk doğum fotoğrafçısı Şengül Pallı ile çalıştı. Pallı tarafından Minik Kaya'nın doğumdan birkaç gün sonra siyah-beyaz fotoğrafları çekildi. Hüseyin Kaya'nın baba Kaya Çilingiroğlu'na benzerliği de dikkat çekti.

ŞENGÜL PALLI: Kadın doğum hemşiresi Şengül Pallı, Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık Bülümü’nü bitirip, Doğum Fotoğrafçılığına başlamış. Uzun zamandır bu işi yapan pallı, anne ve doktorlarla birlikte doğum odasına giriyor ve bebeğin dünyaya geldiş anını ve sonrasını görüntülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!