İşte hayatımın kareleri

Güncelleme Tarihi:

İşte hayatımın kareleri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2007 00:00

Gülben Ergen'in hayatı klip oldu... Gülben Ergen albümünde yer alan 700 kare fotoğrafı kullandı.

Haberin Devamı

GÜLBEN ERGEN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

 

Nihat Odabaşı'nın yönetmenliğinde Yalın'ın "Aşksın Sen" şarkısına çekilen klipte, Ergen'in albümünde yer alan 700 kare fotoğraf kullanıldı. Tek tek hareketlendirilen fotoğraflarda ünlü sanatçının ilk'leri yer alıyor.

En özel anlar

Doğumdan sonra da sadece oğlu Atlas'la ilgilenen Gülben Ergen, bomba gibi dönüyor. Atlas'ın üç aylık olmasıyla beraber yavaş yavaş çalışmalara başlayan Ergen, ilk olarak çok özel bir kliple sevenlerinin karşısına çıkacak. Yalın'ın, "Aşksın Sen" parçasına çekilen klipte, Ergen'in hayatının en özel, en değerli fotoğraflarına yer verildi... Yani ünlü sanatçının hayatı, klip oldu...

700 fotoğraf

Yaklaşık dört ayda, 700'ün üzerinde fotoğrafın tek tek hareketlendirilmesiyle oluşturulan klipte Ergen'in, daha önce hiç yayınlanmamış en özel, en değerli fotoğrafları da yer alıyor. Bu özel klibin tanıtımları, önümüzdeki pazar gulbenergen.com.tr ve youtube.com'da yayınlanacak. Klip ise pazartesi gününden itibaren televizyon kanallarında gösterime girecek.

Panodaki hayat

-------------

1- İlk kimliği, ilkokul pasosu...

Haberin Devamı

2- Gülben Ergen ilk kez operasyon geçiriyor ve miyom ameliyatı oluyor...

3- Nüfus cüzdanı ve evlilik cüzdanında yer alan vesikalık fotoğrafı. Bu fotoğraf, Nihat Odabaşı'nın ilk ve son kez vesikalık çekmesi açısından önem taşıyor.

4- Yıl 2004, Rumelihisar'ı konseri... Doğumgününde sahneye çıkan Ergen'e organizasyon bir sürpriz yapıyor. İlk kez sahnede doğumgününü kutlayan Ergen, pastasını annesi Gülser Hanım'la beraber kesiyor.

5- Ergen'in yıllar önce kaybettiği abisi Rıfat ile birlikte fotoğrafı... Ergen 3, ağabeyi 8 yaşında. Ergen, fotoğrafçının yüksek sesle, "Hadi gül biraz" demesinden korkup ağlıyor. Abisi de, "Sen kardeşime nasıl kızarsın" diyerek poz veriyor... 

6- Eşi Mustafa Erdoğan'la beraber gittikleri ilk tatilde Mısır'dalar.

7- Yıl 2004, Rumelihisar'ı konseri... Doğumgününde sahneye çıkan Ergen'e organizasyon bir sürpriz yapıyor. İlk kez sahnede doğumgününü kutlayan Ergen, pastasını annesi Gülser Hanım'la beraber kesiyor.

8- İlk sahne deneyimi... İnci Abla Anaokulu ve Kafkas dansında Gülben Ergen...

9- İlkokul mezuniyetinde çekilen kepli fotoğraf.

10- Gülben Ergen, annesi Gülser Hanım'ın kucağında, henüz 2 günlük. Anne Gülben Ergen, kucağında oğlu... Ve Atlas da henüz 2 günlük...

11- Gülben Ergen anneannesi Meftune Hanım ve kuzenleri Berkut ve Cüneyt'le beraber...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!