İşte böyle öldürdü

Güncelleme Tarihi:

İşte böyle öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2011 00:00

Adana’da bir çiftlikte tavuklara saldırdığı için av tüfeğiyle vurulan ve yaralı halde ön ayaklarından iple bağlanıp motosikletle yolda sürüklenen yavru köpek işkenceye dayanamadı.

Haberin Devamı

İş kadını Meliha Tekin, araçla yolda giderken Ziyanlı Köyü yakınlarında köpeğe yapılan işkenceyi gördü. Hemen aracından inen Tekin, motosikleti durdurup yaralı köpeğin ayaklarındaki ipi çözdü. Meliha Tekin, bir yandan da motosikleti kullanan gence neden böyle bir şey yaptığını sordu. Genç, iddiaya göre “Ben çiftlikte çalışıyorum. Ağam tavuk yediği için köpeği vurdu. Bana da köpeği sürükleyerek götürüp atmamı istedi” dedi.

01 VJ 369

Meliha Tekin, yavru köpeğin başına gelenleri Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği (DOHAYKO) Genel Sekreteri Nesrin Çıtırık’a iletti. Çıtırık, 01 VJ 369 plakalı motosikleti kullanan kişi ile köpeği tüfekle vuran kişinin bulunup cezalandırılmasını istedi. Tekin, durumu ağır olan yavru köpeği kurtarabilmek için Yumurtalık Belediyesi Veterineri Abdil Salıç’a götürdü. Salıç, derin yaraları olan köpeğin kurtarılamayacağını söyledi. Köpeğin acılarına iğneyle uyutularak son verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!