İşte aşının hayati önemi

Güncelleme Tarihi:

İşte aşının hayati önemi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2021 07:00

Rize’de Genç Ailesi koronavirüsten 6 ayda 8 ferdini kaybedince hayattaki 25 bireyi 3 ay önce acilen aşılandı. Aşı yapıldıktan sonra ailede tek bir vaka bile görülmedi...

Haberin Devamı

Rize'nin Güneysu ilçesinde koronavirüs nedeniyle 6 ayda 8 ferdini kaybeden, ölüm korkusu ile 10 yeni mezar yeri daha hazırlayan Genç Ailesi’nin çağrısı üzerine 3 ay önce İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, ailenin 25 üyesini aşıladı. 3 kardeşi, 1 yeğeni, 2 baldızı,1 kayınbiraderi ve kayınbiraderinin oğlunu koronadan kaybeden Ali Genç, kardeşlerini defnettiği evlerinin önündeki mezarlıkta her gün dua ediyor.

‘GRİP BİLE OLMADIK’

Ali Genç, "Belki aşılarını olmuş olsalardı aramızda olacaklardı. Aşılardan sonra, şu ana kadar grip bile olmadık. Bu aşılar sayesinde bu hastalıktan ve ölümlerden kurtulduk. İnsanlar kaçmasın, aşılarını olsun. Bizi kurtaran aşı oldu, ben buna inanıyorum” dedi.

İşte aşının hayati önemi

‘GENLERİMİZ ARAŞTIRILSIN’

Haberin Devamı

Ali Genç, “Biz genlerimizin araştırılmasını istiyoruz. Bu hastalığa neden bu kadar ağır tepki veriyoruz merak ediyoruz. O yüzden yetkililere çağrıda bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!