İşte Asena'nın gerçek annesi

Güncelleme Tarihi:

İşte Asenanın gerçek annesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2003 00:26

Asena'nın vurulması, öz annesiyle ünlü oryantale yıllardır bakan üvey annesini hastane koridorlarında buluşturdu. Kurşunlanma olayının ardından hastaneye koşan, ama Asena ile görüştürülmeyen öz anne Mübeccel Öztürk, ‘‘Asena'nın nerede hata yaptığını düşünmesi lazım’’ dedi.

Pazartesi akşamı bacağından vurulan dansöz Asena'nın öz annesi Mübeccel Öztürk, kızının başına gelen kötü olaydan sonra kendisinin iki şok birden yaşadığını söyledi. Kızını görmek için hastaneye giden, ancak içeri alınmayan Mübeccel Hanım, şimdi evinde Asena'nın fotoğrafına bakarak, onun sağlığına kavuşması için dua ediyor. Asena'yı görmek umuduyla hastane koridorlarında beklerken başka birinin ‘‘Asena'nın annesiyim’’ diye ortaya çıkmasından dolayı ikinci bir şok yaşadığını söyleyen Mübeccel Öztürk, ‘‘Gördüklerime inanamadım’’ dedi.

Son zamanlarda kızıyla görüşememekten yakınan Mübeccel Hanım, Asena'nın çok iyi niyetli ve saf olduğunu, en büyük hatasının ise herkese güvenmek olduğunu açıkladı. Dertli anne Mübeccel Öztürk, ‘‘Kızsam da o benim çocuğum ve ona zarar gelmesini hiçbir zaman istemem. Kızımın Allah'a inancı vardır, oturup nerede hata yaptığını düşünmesi lazım. Allah sonunu hayır etsin. Babaannesine çok inanıyor. Onu yönlendiren babaannesidir. Asena iyi ama saf bir kız. Çabuk kanıyor’’ dedi. Asena'yı bacağından vuran Ahmet Demir'in ‘‘İbo Show’’un son üç çekimlerine seyirci olarak katıldığı öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!