İşte Almanya'nın yeni süper starı...

Güncelleme Tarihi:

İşte Almanyanın yeni süper starı...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2014 00:02

Almanya'nın yeni süper starı belli oldu

Haberin Devamı

İşte an be an merak ettiğiniz detaylar:

Almanya'nın Süper Starı Aneta oldu. Aneta yüzde 57 oy alarak birinci seçildi. Aneta sevincini sahnede diğer adaylara sarılarak kutladı.

Meltem Açıkgöz kaybetti. Aneta Sabilk başardı.

Almanya'nın yeni Süper Starı 500 bin Euro kazandı. Kariyeri için bir anlaşma yapmaya hak kazandı. Meltem ve Aneta birbirine sarılarak sevinci ve üzüntüyü paylaştı.

Telefonla arama süresi doldu. Kimin süper star olduğunun yazılı olduğu zarf programın sunucusu Nazan Eckes'in elinde. Nazan Eckes birazdan Süper Star'ı açıklayacak.

Artık söz sırası seyircilerde. RTL'de yayınlanan 'Almanya Süper Starını Arıyor' yarışmasında sona gelindi. Meltem ve Aneta son şarkılarını da okudu. Artık gelecek telefonlar yeni Süper starı belirleyecek. İkisi de 24 yaşında olan Meltem ve Aneta'dan birisinin Süper Star olmasına sayılı dakikalar var. İkisinden birinin hayat akışı yarından itibaren çok farklı olacak.

Haberin Devamı

Ve Aneta da sahneye son kez çıktı. Allı pullu kırmızı elbisesiyle şarkısını okudu.

Meltem "Kesinlikle süper star olmak istiyorum. Umarım sizin desteklerinizle rüyamı ve hedefimi gerçekleştiririm" diyerek kendisine destek çağrısında bulundu. Sahneden ayrıldı. Finalin son şarkısını Aneta seslendirecek. Aneta 'The One' şarkısını okuyacak.

Meltem son şarkısını da söyledi. Şimdi jürinin değerlendirmesini bekliyor.

Meltem final şarkısını seslendirmek için sahnede. Üzerinde altın sarısı elbisesi göz kamaştırıyor. Meltem'in final şarkısı "Explosion In My Heart"

Finalde iki güçlü kadın kaldı: Meltem ve Aneta. İkisinden bir Almanya'nın yeni Süper Starı olacak. 500 bin Euro para ödülünün de sahibi olacak.

İkinci tur tamamlandı. Meltem ve Aneta son kez saneye çıkacak ve şarkılarını seslendirecek. Daha sonra yarışmanın sonucunu bekleyecekler.

Haberin Devamı

Aneta 'Dirty Diana' ile sahnede.

Meltem müthiş sesi ve sahnesiyle jüriyi büyüledi. Kay one "Meltem senin sesin sayesinde bir kalbimin olduğunu fark ettim'. Dieter Bohlen "Meltem sen artık bir şarkıcısın. Mc Donalds'da çalışmana artık gerek yok' sözleriyle Meltem'i övdü. Daniel, kulise gelen Meltem'i sarılarak tebrik etti. Şimdi sahne sırası Aneta'da. Aneta da şarkısını okuduktan sonra ikinci tur tamamlanacak.

Meltem ikinci şarkısını da bitirdi. Jüri değerlendirmesini yapıyor.

ikinci bölüm başladı. Meltem "Skyscraper" şarkısını seslendiriyor. Stüdyoda bulunan annesi ve babası kızlarını heyecan dolu bakışlarla dinliyor.

İKİNCİ TUR BAŞLADI

Daha önce elenen 9 aday birlikte şarkı söylüyor. Şarkı söyleyen elenen 9 aday arasında Elif Batman, Yasemin Koçak ve, Sophia Akkara da bulunuyor

Haberin Devamı

Daniel tam bir hayal kırıklığı yaşadı. Jüri üyeleri Daniel'e sarılıp teselli ediyor.

Meltem ve Aneta sahnede birbirine sarılarak finale kalmanın mutluluğunu paylaşıyor. İkisi şimdi ikinci raunt için sahneye çıkacak.

ikinci finalist Meltem.


Daniel Süper Star olamadı. yarışmaya veda etti.

Meltem veya Daniel'den iri elenecek. Meltem ve Daniel sahnede el ele Nazan Eckes'in ikinci finalisti açıklamasını bekliyor. heyecan dorukta. İki adayın da heyecanı ve merakı gözlerine ve yüzlerine yansıdı.

İlk finalist: Aneta.

İlk elenen aday açıklanıyor. geri kalan ikisi yarışmaya devam edecek. Daniel, Meltem ve Aneta el ele tutuşup kimlerin devam edeceğini ve kimin eleneceğini bekliyor.

Haberin Devamı

Aneta sahnede 'If I Were A Boy' şarkısını seslendirdi. Aneta da tıpkı Meltem ve Daniel gibi jürinin gözüne girdi. Aneta "Finale kaldığım için çok mutluyum. Almanya ve Polonya'dan beni destekleyen herkese teşekkür ederim. beni desteklemeye devam edin" dedi. O da sahneden ayrıldı. üç adaydan biri elenecek. Daniel, Meltem veya Aneta'dan ikisi yarışmaya devam edecek. geri sayım başladı.

Şimdi sıra Daniel'de. Daniel sahnede "I Won’t Let You Go" şarkısını okuyor. Daniel şarkısını bitirdi. alkış tufanı koptu. Daniel'in ilk sözleri 'tüm duygularımla seslendirdim' oldu. Dieter Bohlen Daniel'e övgü yağdırdı. Bohlen "Daniel sen bu yarışmanın en başarılı erkek süper starı oldun" dedi. Daniel "Kesinlikle kazanmak istiyorum. bu yarışma için 30 kilo zayıfladım. lütfen beni seçin" dedi ve sahneyi terk etti. Daniel'i kuliste daha önce elenen adaylar sarılarak tebrik etti. sahne sırası Aneta'da.

Haberin Devamı

Marianne Rosenberg, Mieze Katz, Prince Kay One ve Dieter Bohlen Meltem'in ilk şarkısını çok iyi bir performansla seslendirdiğini söyledi. Nazan Eckes de Meltem'i tebrik etti. Meltem kendisi için oy istedi ve kulise geri döndü.

Sahneye ilk olarak Meltem çıktı. Meltem Kleopatra kostümüyle büyük ilgi gördü. Dark Horse şarkısını seslendirdi. büyük alkış aldı. Meltem'i ailesi ve sevenleri de yalnız bırakmadı.

İŞTE ADAYLAR

YOZGATLI MELTEM

İşte Almanyanın yeni süper starı...

Ailesi Yozgatlı olan Meltem Açıkgöz, Almanya'nın Saarlouis kentinde 10 Ekim 1984 yılında dünyaya geldi. Babası Tacettin, annesi Fatma, kız kardeşleri Melike ve Merve ile birlikte Dillengen şehrinde yaşıyor. Altı yıldan beri bir fast food lokantasının kasanında çalışıyor. Dört yaşından beri müzik ile ilgileniyor. Babasıyla birlikte Türk kültür gecelerinde org çaldı. 13 yaşından itibaren de şarkı söylemeye başladı. Meltem için hayat felsefesi 'rüya görme, rüyalarını yaşa.'

DİYARBAKIRLI DANİEL
Babası Diyarbakırlı olan Dainel Ceylan, Almanya'nın Meschede şehrinde 23 Mayıs 1985 yılında doğdu. Ailesiyle birlikte yaşayan Daniel, dört kardeşin en küçüğü. Makinist olarak meslek eğitimi yapan Daniel, mesleğini yapıyor. Dortmund fanatiği olan Daniel, FC Fatih Türkgücü'nde top oynuyor. En büyük hayali iyi bir müzisyen olmak.

ALMANYA'DA ÇOK YENİ
Polonya'da doğan Aneta Sablik henüz 24 yaşında. Almanya'ya geleli daha iki yıl, altı ay oldu. Aneta, ülkenin yeni süper starı olmaya çok yaklaştı. Gelting şehrinde yaşıyor. Hayat felsefesini 'mutlu ol ve rüyalarını gerçekleştir' olarak açıklayan Aneta'nın en büyük hayali New York'da yaşamak.

500 BİN EURO
Finalde daha önce ekrana gelen fakat halk jürisinden yeteri kadar destek alamadıkları için elenen 9 aday da sahne alacak. Hep birlikte bir şarkı seslendirecekler. Finalistler ise üçer şarkı ile seyircinin karşısına çıkacak. Yarışmayı birinci bitiren aday 500 bin Euroluk para ödülünün sahibi olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!