İstanbul'u dinliyorum

Güncelleme Tarihi:

İstanbulu dinliyorum
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 1999 00:00

Nilgün GEDİKOĞLU
Haberin Devamı

YÖNETENLERİN DİKKATİNE

Dikkat bisikletli çıkabilir!

ERENKÖY

Bağdat Caddesi'ne çok yakın oturduğunu belirten bir okurumuz, nicedir dile getirmek istediği bir şikayeti olduğunu, kızkardeşinin başına gelen kaza üzerine aradığını ifade etti.

Bağdat Caddesi'nin kaldırımlarında bisikletlilerin yayalar için tehlike yarattığını anlatan okurumuz, günün her saatinde kaldırımlarda çok kötü bisiklet kullananlara rastlandığını, hatta küçük motosiklet bile gördüğünü ve bunların hiç yayalar yokmuşçasına davrandıklarını belirtti. Son olarak, Bağdat Caddesi, Erenköy ışklarının, caminin karşısına rastlayan köşesinde bir bisikletlinin kızkardeşine çarparak yaralanmasına neden olduğunu söyleyen okurumuz, bu konuda bir dentime gereksinim olduğunu dile getirdi.

ALKIŞLAR

Hoşgörüye çağrı

Haberin Devamı

Bir okurumuzdan aldığımız bir mektubu aynen yayınlıyoruz: ‘‘Arabamı Zeytinburnu Muayene İstasyonuna götürdüm. Görevliler insanüstü bir gayretle çalışıyorlar. Maliye çalışanları da daracık bir kulübede devletin alacağını tahsil etmek için var güçleriyle çaba sarfediyorlar. Ya muayene memurları? bu insanlara yazık ve ayıptır. Son derece nazik ve kibar davranıyorlar. İsterseniz deneyin, geçin bankonun arkasına, birkaç saat o havayı soluyun, bakalım yapabiliyor musunuz? Ne olur bu görevlilere biraz daha hoşgörülü ve sabırlı davranalım.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!