İstanbul'da trafikte eşi dehşeti yaşattı, şikayetçi olmadı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2023 10:34

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde seyir halinde olan otomobil içerisindeki O.M., tartıştığı eşi N.M.'yi engelli çocuğunun yanında dövdü. Polisin ulaştığı N.M. olay sonrası şikayetçi olmazken darp edildiği anlar kameralara yansıdı. Ayrıca görüntünün sosyal medyada yayınlanmasının ardından Alman polisi x hesabı üzerinden, "Bilgilendiriniz için teşekkür ederiz. Olay yeri İstanbul'da gerçekleşiyor muhtemelen. Bu Video Schwaben Süd-West meslektaşlarımız hâlihazırda ellerinde bulunuyor." açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Olay, dün saat 15.00 sıralarında TEM Otoyolu Sarıyer Baltalimanı mevkisi Ankara istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre otoyolda KF AU 34 Alman plakalı lüks otomobil ile seyreden sürücü O.M., iddiaya göre göre eşi N.M. ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine şoför koltuğunda olan O.M., arka koltuğa uzanarak eşini darp etmeye başladı. N.M.'ye engelli çocuğunun yanında dakikalarca vuran O.M.‘ye ise yolcu koltuğunda oturan şahıs, müdahale etmedi.

ŞİKAYETÇİ OLMADI, KARDEŞİ KORKTUĞUNU İDDİA ETTİ

Yolculuk esnasında süren darp ve N.M. çığlık çığlığa kaldığı o anlar kameralara yansıdı. Öte yandan olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, darp edilen kadına ulaştı. Ancak N.M.'nin eşinden şikayetçi olmadığını söylediği öğrenildi. N.M.'nin kardeşi ise korktuğu için şikayetçi olamadığını iddia etti.

Haberin Devamı

ALMAN POLİSİNDEN DE TAKİP

Görüntünün sosyal medyada yayınlanmasının ardından Bayern polisi x hesabı üzerinden açıklama yaptı.

İstanbulda trafikte eşi dehşeti yaşattı, şikayetçi olmadı

Açıklamada, "Bilgilendiriniz için teşekkür ederiz. Olay yeri İstanbul'da gerçekleşiyor muhtemelen. Bu Video Schwaben Süd-West meslektaşlarımız hâlihazırda ellerinde bulunuyor" denildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!