İstanbul'da trafik felç

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda trafik felç
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2007 21:30

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış, nedeniyle özellikle Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri ve bağlantı yollarında yoğun bir trafik oluştu. Yoğun yağış, Gaziosmanpaşa, Esenler ve Bağcılar başta olmak üzere birçok ilçede su baskınlarına neden oldu.

Yağış nedeniyle Gaziosmanpaşa'da Küçükköy, Karadeniz Mahallesi ve Yıldıztabya, Esenler'de Çinçin Deresi ve Eyüp'te Alibeyköy ile Bağcılar ilçesinde çok sayıda ev ve iş yerini su bastı.

İtfaiye ekiplerine, özellikle binaların bodrum katlarında mahsur kalanlar olduğuna yönelik çok sayıda ihbarda bulunuldu. Esenler Atışalanı'nda ise bazı vatandaşlar, su birikintisi nedeniyle hareket edemeyen araçlarında mahsur kaldı.

İkitelli Başakşehir'de bir ihbara giden ve su birikintisinde mahsur kalan bir ambulans da itfaiyenin müdahalesiyle kurtarıldı.

Bölgelerinde yağışın etkili olmadığı itfaiye grup ve müfrezelerinden, özellikle Gaziosmanpaşa ve Bağcılar itfaiye gruplarına çok sayıda araç takviyesi yapıldı.

Bu arada, Gaziosmanpaşa ve Bağcılar itfaiye binalarına gelerek tepki gösteren bazı vatandaşlar, tahliye çalışmalarının gecikmesine neden oldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!