İstanbul'da sis etkili oldu

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda sis etkili oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2013 07:05

İstanbul’da dün akşam saatlerinde etkili olan sis gece de devam etti. Yoğun sis nedeniyle bu sabah araçlar trafikte ilerlemekte güçlük çekti.

Haberin Devamı

Akşam saatlerinde etkisi gösteren sis gece saatlerinde yoğunlaştı. İstanbul’un bazı bölgelerinde etkili olan sisli hava, trafikte sürücülerin görüş mesafesini düşürdü. Trafikte ilerlemekte zor anlar yaşayan sürücüler, araçlarının sis lambalarını ve dörtlülerini yakıp ilerledi.

İSTANBUL SİSE BÜRÜNDÜ / FOTO GALERİ

KIRKLARELİ'DE SİS

Kırklareli'de sis nedeniyle görüş mesafesi 60 metreye kadar düştü.Sabah saatlerinden itibaren etkili olan sis nedeniyle trafikte de aksaklıklar yaşandı.Polis ekipleri, kavşaklarda önlem alarak sürücüleri sis farlarını yakmaları, hız yapmamaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.

Sis nedeniyle görüş mesafesinin 60 metreye kadar düştüğü kentte, bugün hava sıcaklığının en yüksek 8, en düşük ise sıfırın altında 1 derece olması bekleniyor. Kırklareli Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, öğle saatlerinde sisin etkisinin azalacağını kaydetti.

Haberin Devamı

VAPUR SEFERLERİ AKSADI

Sabah saatlerindeki yoğun sis etkisini yitirdi - Şehir Hatları ve İDO seferleri normale döndü. İstanbul genelindeki yoğun sis etkisini yitirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nde alınan bilgiye göre; İstanbul Boğazı başta olmak üzere, şehrin genelinde sabahın ilk ışıklarıyla beraber yoğun bir sis etkili oldu. Görüş mesafesinin zaman zaman 100 metreye kadar düştüğü şehirde sis etkisini yitirmeye başladı.

İstanbul Boğazı'nın tamamen açıldığı İstanbul'da, halen en yoğun sis Sarıyer'de. Burada görüş mesafesi 300 metreye kadar düştü. Anadolu Yakası'nda ise Samandıra civarında yoğun olan sisin 1-2 saate kadar tamamen kaybolması bekleniyor. Öte yandan, sabah saatlerinde İDO ve Şehir Hatları'nda seferler de sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!