İstanbul’da 2018 seçim sonuçları saat kaçta açıklanacak? İl il 2018 seçim sonuçları

Güncelleme Tarihi:

İstanbul’da 2018 seçim sonuçları saat kaçta açıklanacak İl il 2018 seçim sonuçları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2018 15:10

Tüm Türkiye gibi İstanbullular da 2018 seçim sonuçlarını merak ve heyecanla bekliyor. Hem cumhurbaşkanlığı hem de milletvekili oy oranları sandıkların açılmasıyla birlikte belli olacak. Seçmenler, çifte seçim için oyunu kullandıktan sonra, akşam seçim sonuçlarını takip etmek için ekran karşısına geçecek. Bütün illerin seçim sonuçları verileri anlık olarak hurriyet.com.tr’de olacak. Peki, 2018 seçim sonuçları saat kaçta açıklanacak?

Haberin Devamı

Saatlerin ilerlemesiyle birlikte seçim sonuçlarına yönelik araştırmalar da hız kazandı. Tüm yurt gibi İstanbul’da ikamet eden vatandaşlar da sandıkların açılacağı, sonuçların kamuoyuyla paylaşılacağı saati merakla sorguluyor. YSK’nın (Yüksek Seçim Kurulu) belirlediği saatte tüm yurtta oy verme işlemi sona erecek, cumhurbaşkanı ve milletvekillerinin belirlenmesi için verilen oylar müşavirler tarafından sayılacak. Cumhurbaşkanlığı için yarışan isimlerin yanı sıra AK Parti, CHP, MHP, HDP, Saadet Partisi ve İYİ Parti’nin oy oranları da hurriyet.com.tr üzerinden dakika dakika paylaşılacak.  Peki, İstanbul’da seçim sonuçları saat kaçta açıklanacak?

SEÇİM SONUÇLAR SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

Seçim günü 18.00-21.00 saatleri arasında radyolarda ve her türlü yayın organlarında sadece YSK tarafından seçimle ilgili verilecek haberler yayımlanabilecek. Seçim günü saat 21.00'den sonra bütün yayınlar serbest olacak. YSK, gerek görürse yayın yasağını bugün saat 21.00'den önce de kaldırabilecek.

Haberin Devamı

SEÇİM GECESİ ANLIK SONUÇLAR HURRİYET.COM.TR'DE

BAKMADAN GEÇME!