İstanbul'da polis müdahalesi

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda polis müdahalesi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2013 18:16

İstanbul'da dün emniyet güçlerinin Taksim Gezi Parkı'na girmesiyle başlayan olaylar bugün de devam ediyor. Polis şehrin çeşitli yerlerinde eylemcilere müdahale ediyor. TEM Otoyolu Nurtepe Bağlantı Yolu ve Şişli Ergenekon Caddesi'nde çıkan olaylar devam ediyor.

Haberin Devamı

ERGENEKON CADDESİ'NDE POLİS MÜDAHALESİ

Şişli Ergenekon caddesi üzerinde Gezi Parkı olaylarını protesto etmek isteyen bir grup barikatlarla yolu kapattı. Gruba TOMA'dan sıkılan tazyikli su ve biber gazı ile müdahale edildi. Grup üyeleri polise taşlarla karşılık verirken bir polis memuru yaralandı. Çevik kuvvet polislerinin de gruba taşlarla karşılık verdiği görüldü. Yaralı polis ambulansla hastaneye kaldırıldı. Grup ara sokaklara kaçarken, polisin müdahalesi sürüyor.

İSTANBUL SOKAKLARINDA ŞİDDETLİ ÇATIŞMALAR/ FOTO GALERİ

NURTEPE TEM BAĞLANTI YOLUNDA POLİS MÜDAHALESİ

Taksim Gezi Parkı ve çevresinde çıkan olayları protesto etmek isteyen yaklaşık 100 kişilik grup Kağıthane TEM Otoyolu Nurtepe Bağlantı Yolu'nu trafiğe kapattı.

Olay yerine gelen çevik kuvvet polisleri gruplara gaz bombası ile müdahale etti. Müdahale sırasında 4 kola ayrılan gruptakiler polise taş attı. Poliste biber gazı sıkarak grupları dağıtmaya çalıştı. Ancak grupta bulunanlar atılan biber gazlarını polise geri fırlattı. Biber gazları bağlantı yolunda seyir halindeki araçların arasına düştü. Bir gösterici de yola otomobil lastiği fırlattı. Rampadan aşağı yuvarlanan lastik yola ulaşamadı.Polisin gruplara müdahalesi yaklaşık 2 saat sürdü. Müdahalenin ardından polis ekipleri ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!