İstanbul’da kar yağışı başladı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2024 22:21

İstanbul'da akşam saatlerinde Silivri, Kağıthane, Fatih ve Eyüpsultan ’da etkili olan yar yağışı caddeleri ve araçların üzerini beyaza bürüdü. Bazı araçlar ise karda ilerlemekte zorluk yaşadı. Anadolu Yakası'nda ise Üsküdar ve Kadıköy'de dolu, Kartal'da kar yağdı.

Haberin Devamı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından akşam saatlerinde İstanbul’un yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı. 

Kar yağışı özellikle; Silivri, Kağıthane, Fatih ve Eyüpsultan'da etkili olurken caddeler ve araçların üzeri beyaza büründü.

ÜSKÜDAR VE KADIKÖY'DE DOLU, KARTAL'DA KAR YAĞDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün, İstanbul için yaptığı uyarıların ardından Üsküdar ve Kadıköy'de dolu, Kartal'ın yüksek kesimlerinde ise kar etkili oldu. Beklenen yağış gecenin ilerleyen saatlerinde kendini gösterirken, bazı ilçelerde yağan dolu ise trafiğe çıkan sürücülerde şaşkınlığa yol açtı. 

İstanbul’da kar yağışı başladı
Üsküdar ve Kadıköy'de bir anda başlayan dolu nedeniyle sürücüler trafikte yavaş ve dikkatli ilerledi. Kartal Aydos tepesi ve çevresinde ise lapa lapa kar yağışı etkili oldu. Yollar beyaz örtüye bürünürken, evlerin çatısında ise kar birikintileri oluştu. Kar yağışının ilerleyen saatlerde belli aralıklarla yağması beklenirken, İBB ve AKOM'da vatandaşları oluşabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları yönünde uyardı.
İstanbul’da kar yağışı başladı

İstanbul’da kar yağışı başladı
İstanbul’da kar yağışı başladı

İstanbul’da kar yağışı başladı

 

BAKMADAN GEÇME!