İstanbul'da gaspçı operasyonu

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda gaspçı operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2011 15:01

İstanbul'un çeşitli ilçelerinde bir banka şubesi, iki PTT şubesi ve bir BEDAŞ fatura yatırma veznesinden toplam 51 bin 530 lira gasbettiği ve bir banka şubesini soyma girişiminde bulunduğu iddia edilen kişi yakalandı.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri ve güven timleri, peş peşe gasp olayları yaşanan Küçükçekmece ve Bağcılar'daki banka ve PTT şubelerinin çevresinde çalışma başlattı. Zanlının gasptan sonra girdiği inşaatta unuttuğu monttan yola çıkan polis, eşkalini belirledi.

Polisin önlemlerini artırdığı Küçükçekmece Fatih PTT Şubesine dün giren, eşkale uyan kar maskeli Gökhan Ö. (25), güvenlik kuvvetlerince suç üstü yakalandı. Zanlının üzerinde bir adet kurusıkı tabanca, buna ait 6 fişek, 2 boş poşet ele geçirildi.

Gökhan Ö'nün 16 Aralıkta Küçükçekmece'de BEDAŞ fatura yatırma veznesinden bin 630 lira, 24 Aralıkta Bağcılar'da bir PTT şubesinden 9 bin 300 lira, 28 Aralıkta Küçükçekmece'de bir PTT şubesinden 15 bin 800 lira, 4 Ocakta Küçükçekmece'de bir banka şubesinden 24 bin 800 lira olmak üzere toplam 51 bin 530 liranın gasbedilmesi, 7 Ocakta Bağcılar'da gasp amacıyla banka şubesine
girilmesi olaylarına karıştığı belirlendi.

Zanlının hangi kurumdan ne kadar para gasbettiğini, parayı kimlere verdiğini not aldığı kağıtlar, Küçükçekmece'nin Sefaköy semti İnönü Mahallesi'ndeki evinde ele geçirildi.

Gökhan Ö, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!