İstanbul Polisi'nde görev değişikliği.

Güncelleme Tarihi:

İstanbul Polisinde görev değişikliği.
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2000 00:00

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü'nde, müdür yardımcılığı düzeyinde bazı görev değişiklikleri yapıldı.
Haberin Devamı

Atilla Çınar'ın Malatya Emniyet Müdürlüğü'ne atanması üzerine Terörle Mücadele ve Özel Harek^at Şube Müdürlüklerinden Sorumlu İstanbul Emniyet Müdür Yardımcılığı'na, Terörle Mücadele Şube Müdürü Şefik Kul vekaleten getirildi. Şefik Kul, emniyet müdür yardımcılığı ile şube müdürlüğü görevini birlikte yürütecek.

Asayiş Şubeden Sorumlu İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Pek, Pasaport, Yabancılar, Deniz ve Turizm Şube Müdürlüklerinden Sorumlu İstanbul Emniyet Müdür Yardımcılığı'na, Pek'ten boşalan yere de Personel, Eğitim ve Hukuk İşleri Şube Müdürlüklerinden Sorumlu Ali Tom atandı. Havalimanı Koruma ve Hava Ulaştırma Şube Müdürlüklerinden Sorumlu Tahir Bayındır, Foto-Film, Güvenlik, Basın-Protokol ve EKKM Şube Müdürlüklerinden Sorumlu İstanbul Emniyet Müdür Yardımcılığı'na atandı. Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü bünyesinden İstanbul'a tayin edilen Nizamettin Bayındır, Personel, Eğitim ve Hukuk İşleri, Adana Emniyet Müdürlüğü bünyesinden İstanbul'a atanan Ramazan Akyürek de Havalimanı Koruma ve Hava Ulaştırma Şube Müdürlüklerinden Sorumlu İstanbul Emniyet Müdür Yardımcılığı'na getirildi.

Aynı değişiklikte, Küçükleri Koruma, Muhabere, Köprüleri Koruma, Otogar ve Sivil Savunma Şube Müdürlüklerinden Sorumlu Yaşar Ağdere, Bölge Trafik, Trafik Denetleme ve Trafik Tescil Şube Müdürlüklerinden Sorumlu İstanbul Emniyet Müdür Yardımcılığı'na, Özel Harekat Şube Müdürü Necdet Çelikbilek de Korumalar, Özel Güvenlik ve Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüklerinden Sorumlu İstanbul Emniyet Müdür Yardımcılığı'na atandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!