Tüm uyarılara rağmen... İstanbul kara teslim oldu!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2022 23:20

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından günlerdir etkisini sürdüren kar yağışı, bu akşam itibarıyla şiddetlenerek devam etti. Kar yağışı nedeniyle megakentin trafiğinde bulunan sürücüler zaman zaman zor anlar yaşadı. Megakentte yer yer trafikte yoğunluklar oluştu.

Haberin Devamı

İstanbul'da kar yağışının etkisini arttırması sonrası akşam evlerine gitmeye çalışan sürücüler, kaygan zeminde ilerleyemeyince araçlarını yol kenarında bırakarak toplu taşımaya yöneldi.

TAKSİM:
İstanbul'da kar yağışının etkili olmasıyla İstiklal Caddesi beyaza büründü. Soğuk havaya aldırış etmeyen vatandaşlar kartopu oynayarak doyasıya eğlendi.

PENDİK: Pendik Güzelyalı E-5’te evlerine gitmeye çalışan sürücüler zor anlar yaşadı. Bazı sürücülerin kazaya sebebiyet vermemek için E-5 karayolunda otomobillerinin dörtlülerini yakarak ilerlediği görüldü.

Tüm uyarılara rağmen... İstanbul kara teslim oldu



MALTEPE: İstanbul'da kar yağışı akşam saatleri itibariyle şiddetini arttırdı. Yoğun bir şekilde yağan kar sonrası Maltepe’de E-5 karayolu beyaza bürüdü. E-5 karayolunun kar ile kaplanması sonrası kaygan zeminde sürücüler zor anlar yaşadı. Araçlar hızlarını düşürerek otoyolda patinaj yaparak ilerlerken bazı sürücüler kazaya sebebiyet vermemek için E-5 karayolunda otomobillerinin dörtlülerini yakarak ilerledi.

Tüm uyarılara rağmen... İstanbul kara teslim oldu


ÜSKÜDAR: Kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar ise kar yağışı sonrası Üsküdar sahiline akın edip yürüyüşe çıktı.

KADIKÖY: Göztepe D-100 karayolu beyaza bürünerek trafik durma noktasına geldi. Kar yağışı nedeniyle bazı araçlar yolda kaldı.  

Tüm uyarılara rağmen... İstanbul kara teslim oldu


BEŞİKTAŞ: Yağışın artması ve hava sıcaklığının eksi 2 dereceye kadar düşmesiyle birlikte yollar buz tuttu. Beşiktaş Balmumcuda seyir halindeki çok sayıda araç, buz tutan yollarda kaldı.  Bazı vatandaşlar ise araçları iterek, sürücülere yardımcı olmaya çalıştı. 

Tüm uyarılara rağmen... İstanbul kara teslim oldu


ESENYURT: Esenyurt ilçesi Mehterçeşme Mahallesi’nde kar yağışı nedeniyle yokuş yukarı çıkamayan ambulans yolda kaldı. Bu sırada yokuş aşağı inen 16 ARP 457 plakalı araç kayarak bir taksiye çarptı. Taksi ise çarpmanın etkisiyle ambulansa çarptı. 4 aracın karıştığı kazada yaralı olmadığı öğrenilirken, maddi hasar meydana geldi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!