İstanbul Emniyeti'nde sular durulmuyor

Güncelleme Tarihi:

İstanbul Emniyetinde sular durulmuyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2013 15:15

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Türkiye'yi sarsan yolsuzluk ve rüşvet operasyonundan sonra başlayan görevden alma ve tayinlerde bazı değişiklikler yaptı.

Haberin Devamı

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonunu gerçekleştiren şubelerden Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı iken görevden alınarak, Sancaktepe'den Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı yapılan Mahir Çakallı yeniden görevden alındı ve Deniz Liman Şube Müdürlüğü'nden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı oldu. Çakallı'nın yerine Hakan Boydak getirildi. Mahir Çakallı, Hüseyin Çapkın görevden alınmadan önce ilk dalgada görevinden alınarak Sancaktepe'den sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı yapılmıştı.

Yener Ülgütol'un sorumluluğundaki Güven Timleri ve Önleyici Hizmetler Şube Müdürlükleri Metin Alper sorumluluğuna verildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı devam eden Yener Ülgütol'a ek olarak Çocuk Şube ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüklerinin sorumluluğu verildi.

Haberin Devamı

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde Metin Titiz'in görevden alınmasından sonra yerine Murat Şahin getirilmişti. Şahin, görevden alınarak Personel Şube Müdürü yapılırken, yerine Faik Ozan Karadağ getirildi.

BAKMADAN GEÇME!