istanbul.com ve Google’dan işbirliği

Güncelleme Tarihi:

istanbul.com ve Google’dan işbirliği
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2007 11:41

İstanbul’un dünyaya açılan kapısı istanbul.com ile Google, güçlerini İstanbul’un tanıtımı için birleştirdi. Bu işbirliğinin ilk adımı, Gmail altyapısıyla İstanbul tutkunlarının hizmetine sunulacak ücretsiz “@istanbul.com uzantılı e-posta servisi” olacak.

Haberin Devamı

Tüm dünyadaki Google operasyonları içinde “bir kentin adına özel olarak sunulan ilk e-posta servisi” olan bu örnek projenin yanı sıra, Google’ın diğer servisleri tarafından desteklenen uygulamalar da bu işbirliği kapsamında yakın bir zamanda hayata geçirilecek.

 

İstanbul’un dünyaya açılan kapısı istanbul.com ile Google, global marka olma yolculuğunda İstanbul’a güç verecek dev bir işbirliğine imza attı: @istanbul.com, powered by Google.

 

İşbirliği kapsamında, dileyen herkes, Gmail hizmetinin üstün altyapısıyla desteklenen @istanbul.com uzantılı e-posta adresine ücretsiz sahip olabilecekler.

 

Haberin Devamı

Tüm dünyadaki Google operasyonları içinde “bir kentin adına özel olarak sunulan ilk

e-posta” olan bu örnek uygulamanın yanı sıra, çok kısa bir süre içerisinde Google Maps, YouTube, Blogger, Google Calendar ve GTalk gibi Google servisleri tarafından desteklenen özel uygulamalar da istanbul.com kullanıcıları için hayata geçirilecek. istanbul.com ve Google, bu hizmetlerin yanı sıra, İstanbul markasına değer katacak

yeni ürün ve hizmetlerin yaratılması için de birlikte çalışacak.

 

istanbul.com hakkında:

 

1996 yılından bu yana, İstanbul’u tüm yönleriyle kapsamlı bir şekilde tanıtan ve İstanbulluların İstanbul’u tüm renkleriyle yaşamasını sağlayan istanbul.com, yeme-içmeden alışverişe, eğlence ve sanattan tarihi-kültürel zenginliklere kadar çok geniş bir yelpazede hizmet veriyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!