İstanbul, Ankara ve İzmir'de yarın hava durumu nasıl olacak?

Güncelleme Tarihi:

İstanbul, Ankara ve İzmirde yarın hava durumu nasıl olacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2016 08:55

Geçtiğimiz hafta mevsim normallerini üzerine çıkan sıcak hava tüm yurdu etkisi altına almış ve adeta yaz yaşanmıştı. Ancak hafta sonu itibariyle hava sıcaklıklarında mevsim normallerine gelinmiş ve bazı illerde yer yer yağmur yağmıştı. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de yarın hava durumu nasıl olacak? 24 Şubat 2016 Çarşamba günü yağış bekleniyor mu? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Bu haftanın başından itibaren hava sıcaklıkları normal seyrinde devam ediyor. Ancak vatandaş sıcaklıkların daha fazla düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Hafta başından itibaren yurtta hava mevsim normallerine dönerken, bazı illerde geçtiğimiz gün yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. İstanbul, Ankara ve İzmir’de ise hava sıcaklıkları 15 – 21 derece arasında seyrediyor.

İSTANBUL’DA SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR

Hafta sonu yer yer yağışla güne merhaba diyen İstanbul’da hava sıcaklıkları normale döndü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminine göre İstanbul yarın yağışlı bir güne uyanacak. Şu dakikalarda 10 derece ile parçalı bulutlu bir havanın hakim olduğu İstanbul’da yarın sağanak yağış ihtimali bulunuyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden verilen rakamlara göre ise yarın İstanbul’da en yüksek hava sıcaklığı 18 derece, en düşük hava sıcaklığı ise 10 derece olacak. Geçtiğimiz günlere nazaran yarın biraz yükselen hava sıcaklığı ilerleyen günlerde normale dönecek. Çarşamba gününden sonra da İstanbul’da hafta sonuna kadar yağış olması ihtimali bulunuyor.

Haberin Devamı

ANKARA’DA HAVA SICAKLIĞI 15 DERECENİN ÜZERİNE ÇIKIYOR

Şu dakikalarda 4 derece ile puslu bir havanın hakim olduğu başkentte yarından itibaren hava sıcaklıkları 15 derecenin üzerinde seyredecek. Hafta sonu bol yağışlı olan Ankara’da hafta başından itibaren soğuk hava etkisini sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminlerine göre yarın Ankara’da en düşük sıcaklık 2 derece, en yüksek sıcaklık ise 17 derece olacak. Öte yandan yarın Ankara’da hafif yağmur yağışı beklenmekte. İlerleyen günlerde ise yağmurlu ve bulutlu bir havanın hakim olacağı Ankara’da hava sıcaklığının 15 derecenin altına düşmemesi bekleniyor.

İZMİR’DE YAĞIŞ BEKLENİYOR

Diğer illerin aksine daha sıcak bir havanın hakim olduğu İzmir’de şu dakikalarda 11 derece ile çok bulutlu bir hava etkisini sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından verilen rakamlara göre yarın İzmir’de hava sıcaklığı en yüksek 17, en düşük 12 derece olarak seyredecek. Hafif sağanak yağışın beklendiği İzmir’de ilerleyen günlerde hava sıcaklığının artması ve bulutlu havanın hakim olması bekleniyor.

Haberin Devamı

İSTANBUL, ANKARA, İZMİR 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ İÇİN TIKLAYIN.          

BAKMADAN GEÇME!