İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak?

Güncelleme Tarihi:

İstanbul, Ankara ve İzmirde hava durumu nasıl olacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2016 13:39

Hafta başından itibaren yurdu etkisi altına alan sıcak hava dalgası bugün de etkisini sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi web sitesinde verilen rakamlara göre hava sıcaklıkları bir süre daha aynı şekilde devam edecek. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir’de hava durumu yarın nasıl olacak? Yağış bekleniyor mu? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta yurdu etkisi altına alan yağışlı hava yerini güneşli ve sıcak bir havaya bıraktı. Ancak vatandaşlar havaların bu şekilde daha ne kadar devam edeceğini merak ediyor. Mevsim normallerinin üzerine çıkan hava sıcaklıklarının ardından yağışın gelip gelmeyeceği ise henüz belli değil. İstanbul, Ankara ve İzmir’de yarın hava durumu ise şu şekilde olacak:

İSTANBUL’DA SICAKLIKLAR ARTMAYA DEVAM EDİYOR

Bugün 19 derece civarında seyreden hava sıcaklığı İstanbullu vatandaşlara adeta yaz hissini yaşatırken sıcaklıkların İstanbul’da yarın da etkisini sürdüreceği bilgisi verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından verilen rakamlara göre İstanbul’da yarın hava durumu en yüksek 20 derece, en düşük ise 13 derece olarak kendini gösterecek. Bol güneşli bir havanın görüleceği 17 Şubat Çarşamba gününün ardından hava sıcaklıkları az da olsa düşecek, ancak sıcaklıklar yine de devam edecek.

Haberin Devamı

ANKARA’DA HAVA SICAKLIĞI YÜKSELECEK Mİ?

Şu dakikalarda çok bulutlu bir havanın görüldüğü Ankara’da yarın hava durumunun nasıl olacağı merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından resmi web sitesinde yapılan tahminlere göre Ankara yarın da güneşli bir güne başlayacak. En yüksek 19, en düşük ise 8 derecenin görüleceği Ankara’da önümüzdeki günlerde yağış beklenmezken, hafta sonu yağmur yağma ihtimali bulunuyor.

İZMİR’DE HAVA SICAKLIĞI 20 DERECENİN ÜZERİNE ÇIKTI!

Bugün 25 derecenin hissedildiği İzmir’de hava sıcaklığı yükselmeye devam edecek. Yaz aylarının gelmesine uzun bir zaman varken bir kaç günlük güneşli hava vatandaşların kendini dışarı atmasına neden oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından verilen rakamlara göre İzmir’de yarın hava sıcaklığı 20 derecenin üzerine çıkarak 25 derece olacak. Sonraki günlerde ise sıcaklıkların aynı seyirde devam etmesi beklenirken, hafta sonuna doğru sıcaklıklar yavaş yavaş düşerek mevsim normallerine dönecek.

BAKMADAN GEÇME!