Adliyeye geldi ama ifade veremedi

Güncelleme Tarihi:

Adliyeye geldi ama ifade veremedi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2017 11:10

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın suç duyurusu üzerine hakkında soruşturma başlatılan FOX Tv haber spikeri İsmail Küçükkaya ifade vermek için Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı’na geldi. Ancak, program kayıtlarının henüz gelmemiş olması nedeniyle ifadesi alınamayan Küçükkaya’nın daha sonra ifadeye çağrılacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, avukatı aracılığıyla eşi İlyas Kaya'nın Fetullahçı Terör Örgütü'nün(FETÖ) şifreli haberleşme programı ByLock kullandığını iddia eden Fox Tv haber spikeri İsmail Küçükkaya ve sosyal medyada bununla ilgili paylaşımda bulunan avukat Fidel Okan hakkında suç duyurusunda bulundu. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı suç duyurusu üzerine Küçükkaya ve Okan hakkında TCK'nın 301'inci maddesinde yer alan "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini alenen aşağılama" ile 125. maddesindeki "Basın yoluyla kamu görevlisine hakaret" suçlarından soruşturma başlattı.

Gazeteci İsmail Küçükkaya bugün avukatıyla birlikte Bakırköy Adliyesi’ne geldi. Basın savcısı Bülent Demirbilek’e ifade vermek için giden Küçükkaya’nın, televizyon programı kaydının henüz savcılığa ulaşmamış olması nedeniyle ifadesi alınamadı. Küçükkaya kendisine soru soran gazetecilere açıklama yapmayacağını belirterek adliyeden ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!