Islak yol öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Islak yol öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2010 00:00

İstanbul’da “motordelisi” adlı internet sitesinin üyesi Murat Doğanay, hafta sonu gezisinde yola akan suyun kurbanı oldu. Bariyerlere savrulan işadamının kolu koptu, bacakları kırıldı. Ağır yaralı hastaneye kaldırılan Doğanay kurtarılamadı.

Haberin Devamı

BİR BABANIN EN ZOR ANI

KARTAL'da motor kulübü üyesi arkadaşlarıyla birlikte haftasonu için Şile'ye giden işadamı Murat Doğanay (33), yola akan suyun kurbanı oldu. Suyu görerek panikleyen Doğanay'ın motosikleti, devrildikten sonra yaklaşık 100 metre sürüklendi. Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan motor tutkunu işadamı, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Kaza dün saat 17.00 sıralarında, Kartal Uğur Mumcu Sapağı TEM bağlantı yolu İstanbul istikametinde meydana geldi. Motosiklet tutkunu arkadaşlarıyla birlikte haftasonu gezintisi için Şile'ye doğru yola çıkan 4 aylık bir kız çocuğu babası işadamı Murat Doğanay, iddiaya göre, bağlantı yolu üzerine akan suyu görünce paniğe kapıldı. 34 AYE 69 plakalı, Honda CBR 1000 RR marka motosiklet, sürücüsünün kontrolü yitirmesi nedeniyle devrildi. Motosikletle birlikte yaklaşık 100 metre sürüklenen Murat Doğanay’ın iki bacağı kırılırken, bariyerlere çarpan sol kolu da koptu. Doğanay’ın arkadaşları kazayı görerek polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kaza sırasında kopan kol vatandaşlar tarafından yol kenarındaki yeşil alanda bulunarak bir poşete konuldu ve ağır yaralanan Murat Doğanay'ın yanına getirildi.

Haberin Devamı

BABA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Ağır yaralanan Murat Doğanay'ın arkadaşları, hemen baba Ahmet Doğanay'ı kazadan haberdar etti. Yakacık’taki evinden kaza yerine gelen Ahmet Doğanay, oğlunun yaralı bedeninin görünce gözyaşlarına boğuldu. “Ey büyük Allah’ım, kurban olduğum Allah’ım. Bana yardım et“ diye bağıran acılı baba, yakınları tarafından kaza yerinden güçlükle uzaklaştırıldı. Kaza yerine gelen ambulansa konulan ağır yaralı Doğanay ile poşet içindeki kopan kolu, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi.

BİR SAAT DAYANABİLDİ

İki bacağında parçalı kırıklar olan, bir kolu kopan ve vücudunda çok sayıda kırık olduğu belirtilen Murat Doğanay, Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alındı. Doktorların çabalarına rağmen Doğanay, yaklaşık bir saat sonra hayatını kaybetti. Ölüm haberini alan Doğanay’ın babası Ahmet Doğanay ve eşi Çiçek Doğanay sinir krizleri geçirdi. Bir süre kendilerine sakinleştirici verilen acılı baba ile eş daha sonra yakınları tarafından hastaneden götürüldü.

Haberin Devamı

KIZI ÖKSÜZ KALDI

Ayelsan adlı plastik hammadde satışı yapan şirketin sahibi olduğu öğrenilen Murat Doğanay’ın dört ay önce Polen adını verdiği bir kızı olduğu öğrenildi. Üniversite mezunu işadamının www.motordelisi.com sitesinin aktif üyesi olduğu, motosikletinin plakasının harf grubu olan “AYE“ nickini kullandığı öğrenildi. Doğanay’ın motor tutkunu arkadaşları kaza haberi üzerine hastaneye koştu.

BELEDİYENİN İHMALİ İDDİASI

Kazanın meydana geldiği bağlantı yolunun adeta küçük bir dereyi andırdığını belirten vatandaşlar, yola su akıtan belediyenin kazadan sorumlu olduğunu öne sürdü. Belediyenin, bağlantı yolunun kenarındaki yeşil alanların sulanması için bazı yerlere fıskiye koyduğunu belirten görgü tanıkları, “Eğer yolda su olmasaydı, arkadaşımız motorun hakimiyetini yitirmez ve bu kaza yaşanmazdı“ diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!