Sular ne zaman gelecek? 17 Ağustos İstanbul su kesintisi

Güncelleme Tarihi:

Sular ne zaman gelecek 17 Ağustos İstanbul su kesintisi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2018 16:49

İstanbul'da yaşanan su kesintisi dolayısıyla sular ne zaman gelecek sorusuna yanıt arayan vatandaşlar, konuyla ilgili sorgulamalarına başladı. Semtte yaşayan binlerce kişiyi yakından ilgilendiren su kesintisi, internet üzerinden sorgulanıyor. Peki, 20 saate yakın su verilemeyecek olan bölgelerde sorgulanan sular ne zaman gelecek? İşte, detaylı bilgiler

Haberin Devamı

İSKİ'den yapılan açıklamada; Sultangazi, Başakşehir, Arnavutköy, Eyüpsultan'daki bazı mahallelere 20 saat süreyle su verilemeyeceği belirtildi.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden yapılan açıklama şöyle: "Kuzey Çevreyolu inşaatı İşi kapsamında, Mallkoçoğlu - Habipler Ana İsale Hattı üzerinde gerçekleştirilecek olan deplase (yer değiştirme) çalışmaları sebebiyle; 17 Ağustos 2018 Cuma günü 15.00 ile 18 Ağustos 2018 Cumartesi günü 11.00 saatleri arasında 20 saat süreyle aşağıda belirtilen bölgelere su verilemeyecektir.
Su Alamayacak Bölgeler: Sultangazi ilçesi: Malkoçoğlu, İsmetpaşa, Cebeci, Eski Habipler, Askeri Bölge ve Yayla Mahallesi.

Başakşehir ilçesi: Kayabaşı Mahallesi.

Arnavutköy ilçesi: Boğazköy İstiklal Mahallesi.

Eyılpsultan ilçesi: Pirinççi Mahallesi. İstanbullulara önemle duyurulur."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!