İşadamı sevgilisine evini kaptırmadı

Güncelleme Tarihi:

İşadamı sevgilisine evini kaptırmadı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2006 00:00

İzmir’de birlikte yaşadığı şarkıcı Elif Ayvazoğlu’nun evini başkasına sattığı iddiasıyla yargılanan maden işletmecisi işadamı Yücel Ercan 10 ay hapis ve 16 bin 660’ar YTL para cezasına çarptırıldı.

Gazinolarda şarkıcılık yapan Elif Ayvazoğlu, 6 yıl önce, kendisini bekar olarak tanıtıp evlenme vaadi veren işadamı Yücel Ercan (38) ile birlikte yaşamaya başladı. Manisa’nın Demirci İlçesi’nde işadamı Ercan’ın tuttuğu eve yerleşen Elif Ayvazoğlu bir süre sonra kızı M.G.’yi dünyaya getirdi. Bu arada Ercan, sık sık dövdüğü ve tesettüre soktuğu Ayvazoğlu’na ait kooperatif evini de sahte belgelerle kendi üstüne geçirtti. Bunun üzerine Ayvazoğlu, Yücel Ercan ile suç ortağı arkadaşları Şakir Keskin, Yüksel Gürsan, Mustafa Bol ve Nurullah Eryiğit hakkında dava açtı.

Hepsi mahkum oldu

12’şer yıl hapis cezası istemiyle yargılanan sanıklar, son duruşmada, ’Görevi ihmal ile suiistimal suretiyle resmi evrak ve kooperatif evrakında sahtekarlık yaparak kazanç sağladıkları’ iddiasıyla önce 1’er yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ceza yeni TCK’ya göre 10’ar ay hapis ve 16 bin 660’ar YTL para cezasına çevrildi. Mahkeme ayrıca, evinin değeri olan 23 bin 500 YTL’nin de sanıklar tarafından Ayvazoğlu’na ödenmesine karar verdi. 23 bin 500 YTL ödenirse hapis ve para cezası tecil edilecek, aksi takdirde sanıklara her iki ceza da uygulanacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!