İş dünyası Hürriyet Dünyası’na misafir oldu

Güncelleme Tarihi:

İş dünyası Hürriyet Dünyası’na misafir oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2012 16:46

Türk basınında öncü bir rol üstlenerek yeniden yapılanma çalışmalarını tamamlayan Hürriyet Gazetesi, dün iş dünyasının önemli isimlerini Hürriyet Dünyası’nda ağırladı.

Haberin Devamı

Hürriyet, son dönemde bütün mecralarını yeniden tasarladığı “convergence” (yakınsama) sürecinde aldığı mesafeyi, iş dünyasıyla paylaştı.

İlki dün akşam düzenlenen ikincisi ise bugün yapılacak etkinlikte iş adamları, medya planlama şirketleri ile çeşitli sektörlerin önde gelen temsilcileri, yaklaşık 5 ay önce hizmete giren Hürriyet Dünyası’yla tanışıyor.

GECEDEN KARELER

HÜRRİYET KAPILARINI İŞ DÜNYASINA AÇTI / WEB TV

İş dünyası Hürriyet Dünyası’na misafir oldu
İŞ DÜNYASININ GÖRÜŞLERİ

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkan Başaran Ulusoy: Gazetelerin ebatları değişmeye başladı. Hürriyet Dünyası her zamankinden daha farklı. Yenilikçi ve genç bir görüntüye sahip. Hürriyet, Türk basınındaki öncü duruşunu, dijital devrim ile bir kez daha kanıtlamış oldu. Sıkı bir Hürriyet okuru olarak bu değişimden çok memnunum. Orka Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu:
Gazetenin değişimi sektörü de harekete geçirdi. Her sektörde böylesine önemli yeniliklere ihtiyaç vardır. Hürriyet Dünyası okuru olarak bu değişim sürecinden çok mutluyum.
Mudo Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Taviloğlu:
Hürriyet Gazetesi sektöründe her zaman yenilikçi davrandı. Şimdi hürriyet dünyası daha genç ve dinamik bir ekip görüntüsüyle okurlarıyla buluşuyor. Biz de her zaman olduğu gibi bu dünyanın bir parçası olmaya devam edeceğiz. Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya:
Hürriyet Dünyası’nın yeni yapılanması biz okurları çok mutlu etti. Hürriyet her zaman sektöründe, yaptığı yeniliklerle bir kez daha ön plana çıktı.
Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu:
Basın sektörünün öncü kuruluşu Hürriyet, yeni yapılanması ile okurlarını memnun etti. Ben de bir Hürriyet okuru olarak, yapılan değişimleri çok olumlu karşılıyorum.
Etkinlikte, Türk Telekom CEO’su Tahsin Yılmaz, Toyota Genel Müdürü Ali Haydar Bozkurt gibi iş dünyasının önemli isimleri de yer alıyor..



İş dünyasının seçkin temsilcileri, dün Hürriyet Dünyası’nda yeniden yapılanan bütün mecraların iş süreçlerini ve birimleri arası işleyişi yakından görme şansı buldu.

Haberin Devamı

Çetin Emeç Salonu’nda Hürriyet’in yeni yapılanmasının anlatıldığı belgeseli izleyen konuklar, Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı’nın yaptığı konuşmanın ardından verilen kokteyle katıldı.

Haberin Devamı

İş dünyası Hürriyet Dünyası’na misafir oldu


Burada Hürriyet Dünyası’nın yöneticileriyle buluşan konuklarımıza, yeni medya yapılanmasıyla ilgili sürdürülen öncü role ilişkin bilgiler verildi. Hürriyet ekibi eşliğinde binayı gezen iş dünyasının temsilcilerine, gazete + web + tablet mecralarının bir arada çalıştığı yeni yazı işlerinde farklılık yaratan haber izleme süreçleri anlatıldı.

Kokteyl, canlı müzik ve çeşitli sürprizler ile olduğu etkinlikte Hürriyet Web TV için röportajlar yapıldı. İşte o röportajlar... 

TAHSİN YILMAZ HÜRRİYET DÜNYASI'NDA / WEB TV

ALİ HAYDAR BOZKURT'UN HÜRRİYET DÜNYASI İZLENİMLERİ / WEB TV

ALİ AĞAOĞLU HÜRRİYET DÜNYASI'NI DEĞERLENDİRDİ / WEB TV

Haberin Devamı

MURAT ÖZYEĞİN'İN HÜRRİYET DÜNYASI İZLENİMLERİ / WEB TV

NESLİHAN OLCAY HÜRRİYET DÜNYASI'NDA / WEB TV

MURAT YAVUZ: ELİMİZİ ATTIĞIMIZ HER YERDE HÜRRİYET'İ BULUYORUZ / WEB TV

CANSEN BAŞARAN SYMES HÜRRİYET DÜNYASI'NI DEĞERLENDİRDİ / WEB TV

VİKİ HABİF'İN HÜRRİYET DÜNYASI İZLENİMLERİ / WEB TV

İŞ DÜNYASI HÜRRİYET'TE BULUŞTU / WEB TV

VUSLAT DOĞAN SABANCI HÜRRİYET DÜNYASI'NI ANLATTI / WEB TV

ARZUHAN DOĞAN YALÇINDAĞ İZLENİMLERİNİ ANLATTI / WEB TV

YAHYA ÜZDİYEN'İN HÜRRİYET DÜNYASI İZLENİMLERİ / WEB TV

ENİS BERBEROĞLU HÜRRİYET DÜNYASI'NI ANLATTI / WEB TV

BÜLENT MUMAY'IN GÖZÜNDEN HÜRRİYET DÜNYASI / WEB TV

ERTUĞRUL ÖZKÖK: HÜRRİYET'TE YENİ BİR DÖNEM BAŞLADI / WEB TV

FİKRET ERCAN HÜRRİYET DÜNYASI'NI ANLATTI / WEB TV

Haberin Devamı

FATİH ÇEKİRGE: ARTIK HABER KAVRAMI DEĞİŞTİ / WEB TV

AYŞE SÖZERİ CEMAL HÜRRİYET DÜNYASI'NI DEĞERLENDİRDİ / WEB TV

ERHAN ACAR HÜRRİYET DÜNYASI'NI ANLATTI / WEB TV

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!