iPhone 6 özellikleri ve fiyatı- İphone 6 ne zaman çıkacak?

Güncelleme Tarihi:

iPhone 6 özellikleri ve fiyatı- İphone 6 ne zaman çıkacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2014 13:11

iPhone çılgınlığı tekrar başlıyor! 9 Eylül'de ABD'de satışına başlanacak olan iPhone6 için Apple fanları mağaza önüne kamp kurdu. Peki merakla beklenen iPhone6'nın özellikleri nedir? İphone6'nın fiyatı ne kadar olacak?

Haberin Devamı

iPhone 6’nın çıkmasına 3 gün kala, ABD’de Apple Store’da kuyruklar oluşmaya başladı. İnsanlar, yaklaşık bir hafta önceden uyku tulumlarını alarak mağazanın önünde sabahlıyor. İphone6’nın piyasaya sürülmeden tüm fotoğrafları, hatta ambalajı bile internete sızdırıldı. Klasik iPhone’lara oranla daha geniş ekrana sahip olan Apple’ın yeni oyuncağı, fanboylar tarafında merakla bekleniyor.

iPhone6’nın özellikleri neler?

Apple’ın attığı her adımından haberi olan ve yaptığı tüm açıklamaları şimdiye kadar doğru olan KGI Securities’in analisti Chi Kuo, iPhone6’ların 4.7 inç genişliğinde ekranı olacağını söyledi. Kuo, açıklamasında Apple’ı ram konusunda eleştirdi. Android telefonları yeni çıkan varyasyonlarında 2 ve 3 GB’lık ram sağlamasının yan ısıra yeni iPhone6’nın 1 GB ram ile piyasaya çıkacağını söylüyor.

Haberin Devamı

iPhone 6 özellikleri ve fiyatı- İphone 6 ne zaman çıkacak

Çerçeve inceliyor ekran genişliyor

Yıllardır iPhone için ortaya atılan iddialar geçeğe dönüşüyor. Apple, iPhone6 ile birlikte ‘ince çerçeve geniş ekran’mottosuyla geliyor. Telefonun hayli geniş olmasına karşın tek elle kolayca tutulabilecek bir tasarımla piyasaya sunulacak.

iPhone6’da kamera nasıl olacak?

iPhone6’nın kamerasıyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmezken, yeni kameranın 8 megapiksel olacağı ve 5S’e göre merceğinin değişeceği söyleniyor.

iPhone 6 özellikleri ve fiyatı- İphone 6 ne zaman çıkacak

iOS 8’le mi gelecek?

İphone6 ile birlikte iOS 8’in de çok yakın bir zamanda Apple Store’daki yerini alması bekleniyor. iPhone 6’nın çıkmasından bir süre sonra iOS 8’in de çıkacağı ortaya atılan iddialardan bir tanesi.

iPhone6'nın fiyatı ne olacak?

Çin'deki fiyatı yaklaşık 2 bin Türk lirası olarak belirlenen iPhone6'nın fiyatı henüz Türkiye için kesinleşmedi, ancak iPhone6 fiyatının 2800-3200 arasında değişeceği söylentiler arasında.

BAKMADAN GEÇME!