İntikam saldırısında Elif yanlış hedef oldu

Güncelleme Tarihi:

İntikam saldırısında Elif yanlış hedef oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2006 00:00

Sabıkalı iki gaspçı, hasımları olan Zafer Arslanoğlu’nun evini kurşun yağmuruna tuttu. Saldırıda, Zafer Arslanoğlu’nun 19 yaşındaki kuzeni Elif Arslanoğlu öldü.

SAMSUN’da İlyasköy Mahallesi’nde önceki gün saat 22.30 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre adam yaralama ve gasp suçlarından sabıkalı Murat Taştan ile Ramazan Arıkan, bindikleri 55 T 0065 plakalı taksinin sürücüsü Serkan Tütük’ü (27) silahla tehdit ettiler. Taksiyi daha önceden kavgalı olduğu Zafer Arslanoğlu’nun evinin önünde durduran iki gaspçı, evin bahçesinde oturanlara 9 mm çapındaki tabancayla kurşun yağdırıp olay yerinden kaçtı.

Başına tek mermi

Açılan ateş sırasında, gelecek yıl üniversite sınavlarına hazırlanmak için dershaneye giden Elif Arslanoğlu’nun başına bir mermi isabet etti. Ağır yaralanan genç kız, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Aynı olayda, asıl hedef olan genç kızın kuzeni Zafer Arslanoğlu’nun da sol kalçasına 2, sağ dizinin altına ve karın boşluğuna birer mermi isabet ederken, bir mermi de sol baldırını sıyırdı. Arslanoğlu da hastanede tedavi altına alındı. Olaydan yara almadan kurtulan Elif Arslanoğlu’nun annesi Mefşure ile babası Ahmet Arslanoğlu sinir krizleri geçirdi.

3 yıllık kin

Görgü tanıklarının verdiği plaka doğrultusunda Kadıköy mahallesinde polisler tarafından durdurulan otomobilin sürücüsü Serkan Tütük gözaltına alındı. Tütük, iki saldırganın olayı gerçekleştirdikten sonra otomobili terk ettiğini belirterek, "Benim de 465 YTL’mi gasp ettiler" dedi. Olayı soruşturan polis, aranan zanlılar Murat Taştan ile Ramazan Arıkan’ın, Zafer Arslanoğlu ile 3 yıl önce de silahlı çatışmada birbirlerini yaraladığını belirledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!