İntihar girişimini izlerken iddiaya girdiler

Güncelleme Tarihi:

İntihar girişimini izlerken iddiaya girdiler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2009 08:14

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Mustafa K., dört katlı iş hanının çatı katına çıkarak intihar etmek istedi. Polis tarafından güçlükle ikna edilip hastaneye kaldırılan Mustafa K.'ye, çevredekiler ‘niye atmadın kendini, bizi burada gerdin’ sözleri ile tepki gösterirken bir grup ise ‘atlayacak, atlamayacak’ şeklinde aralarında 10 TL'ye iddiaya girdi.

Haberin Devamı

Olay, Halıcı İş Hanı'nda meydana geldi. Hanın 4'ncü katına çıkan 38 yaşındaki işsiz Mustafa K., ‘Lanet olsun bu dünyaya’ diyerek şarkı söyleyip, ardında da “intihar edeceğim” diye bağırdığını gören çevredekiler durumu polis ve itfaiyeye bildirdi. Polis, çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de aşağıda tedbir olarak hava yastığı kurdu. İtfaiye tarafından kurulan hava yastığına düşmemek için sık sık bulunduğu yeri değiştiren Mustafa K., polisin çatıya gelmemesini de istedi.


İDDİAYA GİRMEYENLER PROTESTO TEPKİSİ VERDİ

Polis, sokakta Mustafa K.'yi konuşturarak oyalarken karanlıktan faydalanan sivil polisler de çatıya çıktı. Mustafa K.'yi son anda kendini atarken yakalayan polis, iş hanından indirdi. Çevredekiler, intihar girişiminde bulunan Mustafa K.'yi protesto etti. Sinir krizi geçiren ve ambulansa alınarak Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alınan Mustafa K.'nin yarın Manisa Ruh ve Sinir Hastanesi'ne kaldırılacağı bildirildi.

Haberin Devamı


İDDİAYA GİRDİLER

İntihar girişimi eyleminin yaşandığı iş hanının çevresinde toplanan kalabalık bir grup, Mustafa K.'nin atlayıp atlamayacağı konusunda 10 TL'sine aralarında iddiaya girdi. Sokak üzerinde bulunan apartmanlardaki bazı vatandaşlar ise yaşanan olay karşısında ‘Atlayacaksan atla, insanları oyalama, şov yapma’ gibi sözlerle tepki gösterdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!