İnternetten arkadaşlığa dikkat

Güncelleme Tarihi:

İnternetten arkadaşlığa dikkat
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2009 12:47

ADANA’da, internetteki bir arkadaşlık sitesi kanalıyla tanıştığı işadamını dolandırdığı öne sürülen kadınla, eşi ve kardeşi adliyelik oldu.

Bursalı işadamı 37 yaşındaki E.A., internetten Adana’da oturan evli olduğunu bilmediği 29 yaşındaki G.A. ile tanıştı. İkili bir süre yazışmayı sürdürürken, iddiaya göre, G.A., işadamını yüz yüze görüşmek için Adana’ya çağırdı. Geçen mayıs ayında otobüsle Adana’ya gelen E.A., G.A.’nın ablası 31 yaşındaki G.G. tarafından karşılandı. Kızkardeşinin müsait olmadığını, daha sonra kendilerine katılacağını söyleyen G.G, aç olduğunu söyleyen işadamını yemeğe götürdü. Burada E.A.’nin içinde laptop da bulunan çantasını çalan G.G. kaçtı.

İşadamı E.A., önce şikayetçi olmayıp, memleketine döndü. İnternetten bağlantı kurmayı deneyen işadamı, sonuç alamayınca polise başvurdu. İnternetteki bilgilerden yola çıkarak araştırma yapan polis, G.G. ve G.A. ile G.A.’nın suça karıştığı öne sürülen eşi 31 yaşındaki A.A. yakalandı. Sorgularında suçu kabul etmeyen 3 şüpheli, sevk edildikleri adliyede savcılıkça serbest bırakıldı. Çalındığı öne sürülen laptop ve çanta ise bulunamadı. Savcılık, soruşturma sonunda 3 şüpheliyi suçlu bulduğu takdirde dava açıp, yargılanmalarını talep edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!