İnternette tanıştığı gençle kaçan kız bulundu

Güncelleme Tarihi:

İnternette tanıştığı gençle kaçan kız bulundu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2009 18:11

İNTERNETTE sosyal paylaşım sitesindeki profil sayfası bulunan ve bir hafta önce kaybolan 15 yaşındaki Mine B., beraber kaçtığı belirlenen 17 yaşındaki Murat D. ile birlikte Karapürçek İlçesi'nde bulundu. Adliyeye sevk edilen 2 genç ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Sakarya'nın Geyve İlçesi'ne bağlı Doğançay Köyü'nde oturan Mine B. 12 Kasım günü bakkala gitmek üzere evden çıktıktan sonra akibetinden haber alınamazken Mine B. en son internette paylaşım sitesi Facebook'ta tanıştığı Murat T. ile ortadan kaybolduğu belirlendi.

Ailesinin bayvurusu üzerine araştırma yapan jandarma son olarak 15 yaşındaki Mine B.'nin Karapürçek İlçesi'nde oturan 17 yaşındaki Murat D. ile kaçtığını tesbit etti. Araştırmalarını sürdüren ekipler akşam saatlerinde 2 genci saklandıkları evde yakaladı. İki genç, Cumhuriyet Savcılığı'na ifade vermek üzere Akyazı Adliyesi’ne getirildi.

İfadeleri alınan Mine B. ailesine teslim edilirken, babası Ali B.'nin anlaştığı öne sürülen adliyeye gelen bir televizyon karanının kadın programı görevlileriyle birlikte oradan ayrıldı.

‘Küçük yaştaki kızı kaçırmak ve alıkoymak' suçundan mahkemeye sevkedilen Murat D. ise ifadesi alındıktan sonra yaşı da dikkate alınarak setbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!