İnternette başlayan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü

Güncelleme Tarihi:

İnternette başlayan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2007 17:19

Arkadaşlarının düzenlediği partiye katılmak için Mersin'den Adana'ya gelen bir genç, Mersin'e dönmek için gittiği tren garında, internet sohbet programında tartıştığı ileri sürülen kişi tarafından döner bıçağı ile bıçaklandı.

Haberin Devamı

Arkadaşlarının düzenlediği müzik partisine katılmak için Mersin'den Adana'ya gelen Ömer G. (17), iddiaya göre, internette yazıştığı bir kişi ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın küfürleşmeye dönüşmesi üzerine Ömer G, tartıştığı kişiye tren garında görüşme talebinde bulundu.

Ömer G, Mersin'e dönmek için geldiği tren garı önünde, internette tartıştığı kişi ile arkadaş grubunun saldırısına uğradı. Döner bıçağı ve sopaların kullanıldığı saldırıda, Ömer G, yüzünden ve kolundan yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ömer G, saldıran kişiyi tanıdığını, ancak diğerlerini tanımadığını söyledi.

Ömer G'nin olay yerinde bulunan arkadaşları ise tartışmanın internet sohbetinden çıktığını söylediler.

Bu arada, tren garının güvenlik görevlileri, saldırının döner bıçağı ile gerçekleştirildiğini, saldırganları kovaladıklarını ancak yakalayamadıklarını söylediler.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!