İnternet kafade sevgilisinin yanında intihar etti

Güncelleme Tarihi:

İnternet kafade sevgilisinin yanında intihar etti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2011 09:53

Malatya’dan 15 gün önce 16 yaşındaki kız arkadaşı Ş.A. ile birlikte İstanbul’a kaçan Savaş Koyun, sevgilisinin gözü önünde başına dayadığı silah ile hayatına son verdi. Gençlerin Malatya’daki ailelerinin çocukları için kayıp başvurusu yaptıkları öğrenildi. Ş.A., Malatya’daki ailesine teslim edilmek üzere polis merkezine götürüldü.

Malatya’dan 15 gün önce İstanbul’a kaçan 23 yaşındaki Savaş K ve kız arkadaşı Ş.A. (16), Erkan isimli bir kişi ile saat 16.30 sıralarında Bağcılar, Sancaktepe mahallesinde bulunan internet kafeye geldi. Kafede sohbet eden gençler iddiaya göre daha sonra kendi aralarında tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Erkan isimli şahıs kafeyi terk etti. Olaydan yaklaşık 10 dakika sonra Savaş K, sevgilisinin ve kafedekilerin şaşkın bakışları arasında başına dayadığı silahı ateşledi. Genç adam, olay yerinde hayatını kaybetti.

SEVGİLİSİNİN BAŞINDAN AYRILMADI

Kafedekiler hızla dışarı çıkarken, sevgilisi gözleri önünde intihar eden Ş.A. polislerin gelmesini bekledi. Olay yerine gelerek Ş.A’nın ifadesine başvuran polisler Savaş K’nin kullandığı bilgisayara da inceleme yapmak üzere el koydu. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonunda Savaş K’nin cesedi Adli Tıp Kurumu’na, Ş.A. ise Malatya’daki ailesine teslim edilmek üzere polis merkezine götürüldü.

GELDİĞİMİZDE ÖLMÜŞTÜ

Duyduğu silah sesi üzerine internet kafeye gelen Özkan Şahintekin, "Kafeye geldiğimde birisinin kendini vurduğunu duydum. İçeri girdiğimde de, 16 yaşında bir kız çocuğu Malatya’dan sevgilisiyle beraber kaçıp geldiğini, bir arkadaşının evinde kaldıklarını söyledi. Ben geldiğimde çocuk ölmüştü" dedi.

Sesi duyduktan birkaç dakika sonra içeri girdiğini belirten Cumhur Yüksel ise olayı şöyle anlattı: "Gürültüyü duyup dışarı çıktığımda, internet kafeden insanlar kaçışıyordu. İçeriye girip baktığımızda 20-25 yaşlarında bir genç kafasından yaralı halde yatıyordu. Sağda, solda arkadaşlar ağlıyordu. Sağlık ekipleri geldi. Çocuğun öldüğünü belirlediler."





Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!