İngilizce dersleri iPod’a taşındı

Güncelleme Tarihi:

İngilizce dersleri iPod’a taşındı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2007 13:00

EuroSoft Yazılım, herkesin İngilizce öğrenmesini kolaylaştıran yepyeni bir İngilizce eğitim programını satışa sundu. Program içindeki sesli dersleri arabanızda, iPod ya da MP3 çalarda dinleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Dünyanın en çok satan İngilizce programı

 

Learn To Speak English eğitim programı üniversite dil uzmanları tarafından hazırlanmış. İngilizceyi çabuk ve kapsamlı bir şekilde öğrettiği kanıtlanmış, yenilikçi ve eğitici program, başlangıç, orta ve ileri seviyede hazırlanmış 3 adet ses CD'si, yazdırılabilir başvuru kitabı ve iPod veya MP3 çalarınız için tasarlanan derslerle hareket halinde bile öğrenmeye devam etme imkanı tanıyor. Program ayrıca akıcı bir şekilde İngilizce konuşmayı, okumayı ve yazmayı öğrenmenizi sağlıyor. Learn to Speak serisi ilk satışa sunulduğundan beri yaklaşık 4 milyondan fazla satan tüm zamanların en çok satan dil programı olmayı başardı.

 

Haberin Devamı

Eğlenerek ve izleyerek öğrenme

 

Program içinde yer alan benzersiz öğrenme oyunları, filmler ve kültürel derslerle İngilizceyi izleyerek hızlı bir şekilde öğrenmek mümkün. Faydalı kelimeler ve deyimleri öğrenme düzeyinden, kolay anlaşılır senaryolara dayalı diyalogları keşfetme düzeyine çıkabilirsiniz. Daha sonra da gelişmiş konuşma tanıma ve analiz araçları ile yeni becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Seyahat, iş, alışveriş, yemek, aile, günlük yaşam başlıkları altında 40 adet dersin bulunduğu program ile İngilizce'ye hakim olmak şimdi eskisinden çok daha kolay.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!