İngiliz turiste ne oldu

Güncelleme Tarihi:

İngiliz turiste ne oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2009 00:00

10 Ağustos’ta Ölüdeniz’de yürüyüşe çıktıktan sonra kayıplara karışan İngiliz turist John Kirkham’ın eşi Sandra Kirkham “Her şey kâbus gibi ve gizemli” diyerek eşini bulmak için tekrar Türkiye’ye geleceğini açıkladı.

TÜRKİYE’de tatildeyken kaybolduktan sonra iki haftadır haber alamayan İngiliz turist John Kirkham’ın durumu İngiliz basınında yer almaya devam ediyor. Daily Mail Gazetesi John’un bir gazete tarafından dünyanın en güzel yerlerinden biri seçilen Ölüdeniz’e gittiğini ancak bir daha dönmediğini yazdı.

Kâbus gibi

John’un seyahattan önce çok iyi hazırlık yaptığını söyleyen Sadra Kirkham, olayı “gizemli” olarak nitelendirerken “Bu sırrın çözümü eşimin son görüldüğü Kozağaç Köyü’nde” dedi.

Daha önce Türkiye’ye gidip İngiliz konsolosluğundan yardım isteyen Sandra, tekrar Ölüdeniz’e gitmeyi planladığını söyledi. Eşinin bulunmasını ümit eden kadın “Tamamen kâbus gibi. Kendimi en kötüsüne hazırladım” dedi. İngiliz gazeteleri John’un eşkıyalar tarafından kaçırılabileceğini de söylüyor. Kirkham’ı bulmak için belde halkı seferber olmuş, jandarma da arama çalışması başlatmıştı. Fakat tüm çalışmalara rağmen İngiliz turistin izine rastlanamadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!