İneğin ipine takılan Ceren ölümden döndü

Güncelleme Tarihi:

İneğin ipine takılan Ceren ölümden döndü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2010 11:21

MUŞ’un Korkut İlçesinde çayırda otlarken ürken ineğin ipine takılan 7 yaşındaki Ceren Tanrıverdi, metrelerce sürüklendi. Ölümden dönen Ceren, iki gün hastanede tedavi gördükten sonra taburcu oldu.

Korkut ilçe merkezinde oturan 35 yaşındaki Seyran ve 40 yaşındaki Vedat Tanrıverdi’nin ikizleri Ceren ile Canan evlerinin yakınlarında oynarken, çayırda otlayan ineklerden biri ürktü. Geçen hafta meydana gelen olayda, ineğin uzun ipine ayağından takılan Ceren sürüklenmeye başlandı. İneği durdurmak isteyen vatandaşların çabaları, uzun süre sonuç vermedi. Toplanan vatandaşların çembere alarak ineği durdurmasıyla birlikte çığlıklar atarak yardım isteyen Ceren, ipten kurtarıldı. Göğsü, sırtı, el ve ayakları kanlar içinde kalan Ceren, ambulansla Muş Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yoğun bakım altına alınan Ceren, iki gün süren tedavinin ardından taburcu edildi.

Ceren’in babası Vedat Tanrıverdi “Komşumuzun ineğini ikizler çok seviyordu. İneğin ürkmesiyle kızım bu önemli olaydan şans eseri kurtuldu. Kızımı ineğin sürüklediği yerlere baktım. Kurtulması bir mucize. Allah onu bizlere bağışladı” diye konuştu.

Kızının evde tedavisini sürdüren annesi Seyran Tanrıverdi de “Ceren, sürüklenme sırasında başını hep yerden yüksekte tutmaya çalışmış. İneğin durması ile birlikte Ceren bayılmış. Şükürler olsun ki Ceren’in hayatı bir tehlikesi yok. Şu anda sırtında ve kalçasında yaralar var. Onlara da merhem sürerek iyileşmesini bekleyeceğiz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!